Liczba postów: 905
Liczba wątków: 3
Reputacja:
4
04-11-2014, 10:57 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-11-2014, 10:58 PM przez apawlaczka.)
śliczne to pudełeczko, fajnie dopasowane motywy, ale faktycznie brakuje mu lakieru. Na szkoleniach czy warsztatach zwykle brakuje czasu na więcej jak jedną warstwę lakieru, więc rozumiem :-) szkoda tylko że te stamperie nic o tym nie wspomniały, żeby lakierować do momentu stopienia motywu z tłem.
Liczba postów: 2,638
Liczba wątków: 5
Reputacja:
5
(04-11-2014, 10:57 PM)apawlaczka napisał(a): szkoda tylko że te stamperie nic o tym nie wspomniały, żeby lakierować do momentu stopienia motywu z tłem.
A to stamperie złośliwe!
"You can’t use up creativity. The more you use, the more you have."
Reputacja:
5
Najbardziej podobają mi się jajka
To z zajączkiem i motylem jest przeurocze (wydaje mi się, że podobne widziałam na inspirello, może to Twoje było?
) A to z różami to czym jest pokryte? Ma taką ciekawą powierzchnię.
Chusteczniki są do siebie bardzo podobne. Można powiedzieć, że masz swój styl
Też lubię fioletowy, jak już Oli zaobserwowała
Bardzo podoba mi się pudełko muzyczno-sercowe. Nieprzesadzone, fajne.
Liczba postów: 449
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
DecuDream to zającem na pewno nie było moje na inspirello, chyba jeszcze daleko mi do "tych" rejonów ;o))
A to z różami pokryte jest mikrogranulkami przezroczystymi, ale tego nie da się tak sfotografować by wydobyć jego urok i się nie sprzedało, ale że mi samej się podoba to zostaje ze mną ;o))
Dziękuję za miłe słowa.
Pudełko ozdobione trochę na odwrót, bo motyw jest z chusteczki do nosa a nie z serwetki. Te chusteczki pół motywu mają w jedną stronę, a pół w drugą dlatego mi nie pasowały na wieczko, ale na dół jak najbardziej, już znalazło właściciela ;o))
Reputacja:
5
O, i to najważniejsze. Ktoś pokochał, komuś służy. O to chodzi