Teofano i decoupage
|
||||
04-19-2012, 11:21 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-19-2012, 11:22 PM przez martyna20031.)
Swiecznik bardzo,bardzo Lampiony też. Ale osobno .Razem jakoś nie bardzo je widzę .lampiony zbyt delikatne do tego świecznika
podobają mi się obie.
04-20-2012, 07:24 AM
Każda rzecz ładna, ale nawet doniczki z osobna. Razem trochę się kłócą stylem. Lampiony są przesłodkie, aż się proszą o podobną tacę , podstawkę, może tylko skromniej udekorowaną.
Kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód.
04-20-2012, 08:34 AM
No tak... dziewczyny już wszystko powiedziały...
Fajne rzeczy, ale z osobna... Lampiony rózane bardzo delikatne i dokładnie zrobione (choć na czwartym brakuje listków na dole ![]() a podstawka byłaby jeszcze bardziej w klimacie, który obrałaś, gdyby nie miała zdobienia ( motyw i napis - są zbyt "nowe" w stosunku do reszty). Doniczki też fajne, ale z osobna... i jak już napisała Malola, w tej białej bardzo przytłacza krak, jest zbyt agresywny i "ciężki" (lepiej wyglądałby na dole doniczki, jeśli już miałby być), no i jak zauważyła jomajka, mimo, że obie łączy temat (zioła), to kłócą się stylem... w wystroju wnętrz zawsze lepiej, bezpieczniej i stylowo jest łączyć przedmioty takie same lub bardzo podobne stylem i kolorem - wprowadzają do pomieszczeń ład i klimat... no chyba, że chcemy wprowadzić do wnętrza trochę humoru, przekory lub chaosu... ale to już inna bajka ![]() ![]() Oczywiście jest to tylko moje skromne zdanie... ![]()
04-20-2012, 09:58 AM
04-20-2012, 01:03 PM
mi się bardzo podoba wszystko a najbardziej świecznik
![]()
zapraszam na mojego bloga http://na-stole-cos-z-niczego.blogspot.com/
04-20-2012, 09:56 PM
cudne te lamipony takie delikatne a doniczki też niczego sobie
![]()
04-20-2012, 10:17 PM
prześliczne lampioniki. Reszta ładnie zrobiona, ale nie w moim stylu
![]()
04-23-2012, 11:29 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-23-2012, 11:30 PM przez caatherine.)
w wystroju wnętrz zawsze lepiej, bezpieczniej i stylowo jest łączyć przedmioty takie same lub bardzo podobne stylem i kolorem - wprowadzają do pomieszczeń ład i klimat... no chyba, że chcemy wprowadzić do wnętrza trochę humoru, przekory lub chaosu... ale to już inna bajka
![]() Oczywiście jest to tylko moje skromne zdanie... ![]() A ja powiem odwrotnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coś mi ten cytat z viki nie wyszedł ![]()
Mam ciało osiemnastolatki...Trzymam je w tapczanie...
![]()
Każdy ma swoje zioło i swoje wizje.
![]() Z braku czasu byłam mało tutaj. Remont mi się w domu rozpętał. Ale coś tam zawsze powstało. ![]() Pokazuje to ku ogólnej ocenie. ![]() Pierwszym jest stojak na biżuterię zrobiony z butelki po perfumach. Krótki kurs powstania go tutaj. http://teofano.blogspot.com/2012/06/deco...-kurs.html Dalej są moje narzędzia, których używam do TFUrczości. I pierwszy mebel, który zrobiłam do nowej kuchni. Przecierki traktuję jako ozdobniki. Nie mają tworzyć iuzji starości. Na jednym meblu będzie więcej. Na innym mniej. W zależności od nastroju. ![]() I koszyk , który wyplotłam na biżuterię. Zdjęcia koszyka mi się nie zmieściły w poprzednim poście. Pokazuję je tu. | ||||
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości