12-12-2012, 03:16 PM
Zawieszki bardzo udane. Pieknie sie prezentuja z pierniczkami. W sumie to nie wiem co wpierw jesc- pierniczka czy zawieszke

|
Decu każdy może -prezent dla Lady Słonko :)
|
||||
|
12-12-2012, 03:16 PM
Zawieszki bardzo udane. Pieknie sie prezentuja z pierniczkami. W sumie to nie wiem co wpierw jesc- pierniczka czy zawieszke
![]() ![]()
Shanko zawieszek mimo wszystko jeść nie polecam
Pierniki za to pycha (bo nie robione przeze mnie, ja to robie takie twarde, że prędzej byś chyba schrupała ten mdf )Popełniłam bombkę z ryżowcem - nudna okropnie wyszła, bo też motywy dałam takie oklepane na śmierć, ale wszystkie fajne, które mam, są jakieś wielkie strasznie i się do bombek zmieścić nie chcą... Oprócz tego wykończyłam zakładkę do ksiażki z aniołkami, które niby też oklepane - ale strasznie mi się podoba tło tej chusteczki, taka fajna kratka. Świecznik świąteczny - na ceramice biskwitowej. Wyszło to ogólnie fajnie, bo super jest motyw z domkami i sam świecznik - niestety dziwnie się zachowuje lakier, pęka i to nie w taki sposób, żeby się dało udawać, że to krak, tylko tak miejscami. Nie wiem, czy powinnam była może tę ceramikę czymś zagruntować?.... No i gwiazdki na górze niezbyt ładne - marzyły mi się z szablonu, ale nie miałam, więc zrobiłam pieczątkami i niezbyt dokładnie się to odbiło. Dalsze zdjęcia świecznika
12-12-2012, 05:54 PM
Świecznik jest niezwykle świąteczny, a zakładka wygląda niebiańsko!
12-12-2012, 09:50 PM
Muszko aniołki są płaskie, to ten motyw ramki jest taki sugestywny, jakby wychodził z tła
12-12-2012, 09:52 PM
O mamusiu kochana jakie pikne świece!! Uwielbiam je
Bombeczki prima sort, i te ptaszkowe i aniołkowe - wszystkie bez wyjątku. Kotkowe zrobiły furorę u mnie w domu.Tace też masz świetne, szczególnie z tą rozsypaną kawą. Fajnie wyszła szkatułka z ryżem, odnowiona rama do obrazu spodobała mi się bardzo. Zawieszki świąteczne i zakładki - nie mogę się napatrzeć, fantastyczne są i tyle
12-12-2012, 09:55 PM
Callisto droga, strasznie mi miło, ze zadałaś sobie trud obejrzenia moich produkcji na tyle wstecz, dziękuje Ci za takie pozytywne komentarze. A kiedy pokażesz u siebie bardziej szczegółowo konkursową bombkę, to cudeńko, na które glosowalam
12-12-2012, 10:00 PM
Ojeja, ale mam zaległości! Kociaki oczywiście piękne, ale nie ma nieładnych kociaków
Wszystko śliczne, ale zdecydowanie powaliły mnie serducha - są fantastyczne
Moje dekutworki
https://plus.google.com/113801868972839650825/photos
12-12-2012, 10:48 PM
Śliczny świecznik - taki świąteczny jak być powinien... ja uwielbiam "niedokładnie" odbite wzory pieczątkowe
12-12-2012, 11:23 PM
Lubia cię swiece oj lubia.
O zawieszkach nic jhuż dodawać nie będę ![]() Swiecznik bardzo swiateczny i widzę go już na moim biurku
12-13-2012, 12:06 AM
Świetna zakładka, kratki powinny być modne od dzisiaj
Świecznik też bardzo sympatyczny, fajna jest ta serwetka. | ||||
|
|