01-11-2014, 08:53 PM
Witaj serdecznie i zakładaj wątki -decu i florystyczny- na pewno do nich zajrzę
|
Piszę prosto z Miejsca Sympatycznych Klimatów
|
||||
|
01-11-2014, 08:53 PM
Witaj serdecznie i zakładaj wątki -decu i florystyczny- na pewno do nich zajrzę
01-12-2014, 05:11 PM
Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Mam na imię Magda - ale nie przeszkadza mi, jak ktoś się zwraca do mnie per Parvi - od lat takie moje drugie imię, jak zaczęłam pisać pracę magisterską o niecierpku drobnokwiatowym - Impatiens parviflora - a potem moja kwiaciarnia i pracownia florystyczna to właśnie Parviflora. Na forach mam ten sam nick, zatem jak komu wygodniej
![]() Wątek florystyczny... To temat rzeka, mogę gadać bez końca... Więc może umówmy się, że jak któraś z Was będzie miała jakieś pytania to śmiało napisze a ja postaram się odpowiedzieć. Moje kwiatowe przygody możecie też podejrzeć na moim blogu i mojej stronie. Tymczasem uciekam na spacer z moją kochaną cocker-spanielką Nelką.
Miejsce Sympatycznych Klimatów - mój blog
Pracownia Florystyczna PARVIFLORA - moja strona internetowa
01-12-2014, 09:26 PM
Grarut witaj!
01-12-2014, 11:17 PM
Witam serdecznie, mnie bardziej interesuje twoje decou oblicze, albowiem kwiaty lubię tylko rosnące, ciętych mi żal. Cieszę się, że dołączyła do nas kolejna decouzakręcona duszyczka :-)
01-12-2014, 11:22 PM
Dziękuję Aniu za miłe powitanie (Aniu? Bo Pawlaczka była Ania właśnie...
) - od dłuższego czasu "znam Cię" z blogowego świata no i powiem Ci w końcu, że jesteś jedną z moich Idolek!
01-12-2014, 11:38 PM
wow, to dopiero połechtałaś moje ego :-) jest mi bardzo miło :-) ach jak bardzo :-)dziękuję
01-13-2014, 05:55 PM
Witaj! Korale swietne, zakladaj watek, pracuj tworczo i pokazuj! Z florystyki najbardziej lubie polne wetkniete po spacerze do wazonu
01-13-2014, 09:40 PM
Ooo ja też uwielbiam polne!
"You can’t use up creativity. The more you use, the more you have."
01-14-2014, 10:29 PM
Witaj
| ||||
|
|