![]() |
kiełbie we łbie - przyłachana tacuszka str. 67 - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: kiełbie we łbie - przyłachana tacuszka str. 67 (/showthread.php?tid=2002) |
RE: kiełbie we łbie - takie oo str. 56 - martag90 - 07-21-2015 bardzo Wam dziękuję za każdą opinię ![]() Lady_Slonko napisał(a):Fajnenic się nie ukryje przed Wami, Sherlocki Holmesy ![]() DecouDream napisał(a):Bardzo fajne pudełko! A na zewnątrz są wymieszane bejce?To fioletowy lasur Pentarta i nic nie cieniowałam. Pudełko samo się lekko pocieniowało od słońca, dlatego słoje są takiej lekko brązowawej (?) barwy... nie wiem jak to ująć. cavi napisał(a):Natomiast mniej bejcowa kolorystyka, widziałabym ciemniejszą, bardziej zbliżoną do lawendy. Ale to już moja fanaberiakolor farby oczywiście nie jest identyczny z kolorem lawendy, niemniej jednak mnie to jakoś specjalnie nie raziło w oczy ![]() Ataner napisał(a):pudełko się nie domyka i jest chyba lekko zwichrowane i przydałoby się zapięcie, a po trzecie trochę mi cały efekt psuje ten napis na wieku "hand made". No bo niby jakie inne jak nie ręcznie robione?domyka się, ma tylko takie jakby ścięte boki, w których odbija się poranne słońce, stąd może takie wrażenie a napis oczywiście może Ci się nie podobać ![]() RE: kiełbie we łbie - takie oo str. 56 - Ginger - 07-22-2015 No Ja ci powiem,ze pudełko jak dla mnie.Lubię Lawendę i taką kolorystykę i imię się zgadza.Podoba mi się ![]() Nawet nie zwróciłam uwagi,że imię się chyli...dla mnie jest idealne. RE: kiełbie we łbie - takie oo str. 56 - b-b - 07-26-2015 Pudełeczko i mi wpadło w oko. A to podwójne cieniowanie super wyszło ![]() RE: kiełbie we łbie - takie oo str. 56 - Merilon - 07-30-2015 Mmmm...ależ cudna, jest lawenda i nawet moje imię już tam jest ![]() RE: kiełbie we łbie - takie oo str. 56 - martag90 - 08-04-2015 Ginger, b-b, Merilon - bardzo dziękuję za komentarze! ![]() ![]() RE: kiełbie we łbie - takie oo str. 56 - martag90 - 08-17-2015 Niziołki wiedzą jak to trudno ściągnąć coś z górnej półki... więc mama moja kupiła sobie stołeczek "do szafy". Miałam tylko pobejcować bo to "do szafy " właśnie, ale przecież żal okazję przepuszczać. Miało być prosto: ciemna bejca, kremowe tło i jakieś kwiatki w rogach. Pobejcowałam stołek pomijając tylko górę siedziska i wystawiłam na wietrzyk kładąc "do góry nogami". I zapomniałam. Zaczął padać deszcz i rozmył bejcę na siedzisko. Myślę: zamaluję. Ale mamie owe mazy się spodobały i zabroniła ich ruszać. No to przypomniało mi się jak Vika w swoim wątku gdzieś pisała o "wcieraniu" motywu w drewno i spróbowałam zrobić coś podobnego...Nie wszystko wyszło, ale niech już będzie, Taki stołek do szafy... ![]() RE: kiełbie we łbie - dzieło przypadku str. 58 - cavi - 08-17-2015 Wcale się nie dziwię Twojej Mamie ![]() ![]() RE: kiełbie we łbie - dzieło przypadku str. 58 - DecouDream - 08-17-2015 Ale fajnie wyszło! Pięknie wtarłaś motyw ![]() RE: kiełbie we łbie - dzieło przypadku str. 58 - abask - 08-17-2015 No cudny ten taboret i ja bym go do szafy nie schowała. Rozmazania są świetne, motyw cudny i całość rewelka ![]() RE: kiełbie we łbie - dzieło przypadku str. 58 - wiolka42 - 08-17-2015 Biorę . Podoba mi się okrutnie ![]() |