Liczba postów: 2,638
Liczba wątków: 5
Reputacja:
5
grarut napisał(a):A herbaciarko-szkatułka jest super, bo co ja Ci tu będę słodzić. Przeca sama wiesz, sama czujesz. Dziękuję Grażynko, ale z tym własnym wyczuciem to wiesz, że różnie bywa
"You can’t use up creativity. The more you use, the more you have."
Liczba postów: 2,115
Liczba wątków: 3
Reputacja:
7
Z wyczuciem bywa różnie, ale ja tu czuję artyzm. Kolory bardzo mi leżą, róże też, dekor też. Jest po prostu śliczna.
Liczba postów: 1,377
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
(05-18-2016, 07:09 PM)Virgo_777 napisał(a): Z wyczuciem bywa różnie, ale ja tu czuję artyzm.
otóż to !!
Reputacja:
5
Liczba postów: 3,460
Liczba wątków: 4
Reputacja:
13
Cudne jest  Bardzo mi się podoba połączenie z dekorem
Kolejna szuflada pęka w szwach....
Reputacja:
5
Natbusku i Haniu, dzięki wielkie 
Zakupiłam parę tych ramek, są świetne, a wybór na rynku jest duży (m.in. wycinanka, zielone koty, na strychu), więc brać się za zakupy i śmigać po swojemu
(te tekturowe po przyklejeniu trzeba docisnąć czymś ciężkim, bo się wyginają pod wpływem wilgoci)
Reputacja:
5
Można, można 
Dziękuję Malolku :*
Reputacja:
5
Kolejna szkatułka na zamówienie, tym razem większa na 9 przegródek - i chyba z tego samego sklepu co Merilonkowa 
I mimo iż mam 3 siostry, to niestety dla żadnej z nich.
Góra to znana i przeze mnie lubiana serwetka z pudrowymi różami, wtopiona w tło. Reszta to rozwodnione akryle: biel, jasna mięta, ciemna mięta. W początkowym zamyśle miałam zrobić podłużne, wypukłe reliefy na wieku,tworzące ramkę, ale skończyło się na napisowym stemplowaniu szarą farbą. Wszystko zabezpieczyłam fluggerem 20.
Mogę na koniec dodać, że mojemu Mężu bardzo przypadła go gustu, a nie wszystko, co robię do końca mu się podoba
Liczba postów: 1,377
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Oj przepiękna jest, motyw i te kolory robią całą robotę, boska jest  i ja lubię tą serwetkę, skrzętnie ją trzymam na "specjalną" okazję  CUDNA!
a po drugie to Twój mężu się nie zna, bo wszystko co ty zrobisz jest piękne!
Liczba postów: 254
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
śliczna  normalnie oka oderwać nie mogę i podglądam zdjęcia co chwila
to wtapianie w tło to zamalowywanie brzegów serwetki odpowiednim odcieniem farby, tak? rozwodnnione akryle jak bejca wyglądają, super są, ale powalilo mnie zapięcie, dudnie wymalowane
|