03-06-2014, 12:34 AM
Mi też nie bardzo pasuje relief do tej serwetki, ale wykonanie pierwsza klasa !
I jak cudnie równo wyszły Ci te reliefy

z_agatkowy początek, herbaciarka s.24
|
||||
03-06-2014, 12:34 AM
Mi też nie bardzo pasuje relief do tej serwetki, ale wykonanie pierwsza klasa !
![]()
03-06-2014, 01:38 PM
No tak, sama wiem że coś nie tak. Chociaż na żywo to jakoś nie jest zle. Mam nauczkę że jak nie jestem pewna to jednak lepiej nie robić.
A reliefy tą pastą to prościzna ![]()
03-06-2014, 01:42 PM
I gora i boki piekne. Ale u mnie to relief bardziej oko przyciaga. Cudnie wyglada.
Z_agatka każdy artysta wysłuchuje ględzenia krytyków jednym uchem drugim wypuści.Prace są doskonałe i już.jak komuś nie pasuje czy to czy owo to trudno. Nie dogodzi się wszystkim
![]()
03-07-2014, 07:29 PM
Podoba mi się relief, bardzo. Mam taką serwetkę i też mi się bardzo podoba
![]()
03-09-2014, 12:57 AM
Oj dziewczyny bo to jest tak, że coś się czasem robi i idzie, a czasem nie idzie. I ja nie byłam przekonana co do tych reliefów. W sensie pasowania ich do góry chustecznika. I one tak bardzo źle nie wyglądają ale mogłam coś lepiej pokombinować i sama to wiem. Inna sprawa że na żywo każdy jak widzi reliefy z pasty ferro to się nimi zachwyca i mogą sobie nie pasować, a i tak uważają że całość jest piękna
![]()
01-14-2015, 02:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-14-2015, 02:07 PM przez z_agatka.)
Cześć dziewczyny,
dawno mnie nie było. Miałam długą przerwę, ale wróciłam do pracy. Trochę narobiłam rzeczy na święta. Nie ze wszystkich jestem zadowolona. Bo były dla kogoś. To jedna z takich prac, którą mogłam zrobić jak chciałam. Informacja była, że to dla nastolatki. To pojechała na różowo, potem podrapałam, pomazałam i takie wyszło.
01-14-2015, 02:13 PM
Bardzo mi się podoba dół, fajny pudrowy róż, fajne przecierki, super.
Góra podoba mi się mniej, coś mi nie gra z kompozycją, trochę kolorystyka też nie bardzo, ale nie jest źle ![]()
01-14-2015, 02:19 PM
A na zdjęciu mi wyszło mocno żółte, ale takie nie było. Bardziej to było w szarościach, tak to jest jak się robi zdjęcia lampą po ciemku. W domu też opinie były różne.
01-14-2015, 02:47 PM
Podpiszę się pod tym, co napisała Vika ale ogólnie nawet mi sie to pudełko podoba
![]() | ||||
|