09-10-2012, 07:51 PM
Wszystkie takie piękne, że trudno zdecydować, która najbardziej mi się podoba. Chyba ta z bluszczem i różami

Im więcej mamy do powiedzenia, tym bardziej brakuje nam słów.
szkatuły i skrzynie
|
||||
09-10-2012, 07:51 PM
Wszystkie takie piękne, że trudno zdecydować, która najbardziej mi się podoba. Chyba ta z bluszczem i różami
![]()
Im więcej mamy do powiedzenia, tym bardziej brakuje nam słów.
09-11-2012, 03:06 PM
Witam.Widzę,że początki bardzo udane
![]() ![]()
Żyję kolorem
![]()
09-20-2012, 07:52 AM
Świetne dechy!
![]() Tylko jak dla mnie zbyt "wymuskane". I do ikon nie pasuje mi ten błysk... a gdyby tak je powoskować? Albo zmatowić papierem wodnym lub matowym lakierem? Skąd masz takie superowe dechy?
09-20-2012, 08:24 AM
Skrzynie fantastyczne! Nie będę specjalnie oryginalna, jak napiszę, że hortensja mnie urzekła
![]() ![]()
Moje dekutworki
![]()
09-20-2012, 09:13 AM
na ikonach się nie znam, więc powiem co mi się w oczy rzuciło - najbardziej podoba mi się pierwsza fotka.
wszystkie są jednak zbyt błyszczące i święcące. jak dla mnie tak to wygląda jakby ktoś stare ikony w plastik zapakował tak by się błyszczały i świeciły- nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłam- jak dla mnie ikona nie powinna się świecić zdecydowanie powinna być matowa matowa matowa i nawet miejscami porysowana- tak jakby nie było naniej lakieru- ale to oczywiście moje subiektywne odczucie- takie skojarzenia bo ja bym się nie odważyła zrobić ikony więc gratuluję kunsztu i odwagi bo są bardzo ładne
nowe miejsce http://fioletowyraj.blogspot.com
wcześniejsze prace :http://fioletowyraj.bloog.pl/
09-20-2012, 09:31 AM
Na ikonach się nie znam ale zgadzam się z koleżanką, że za bardzo się świecą..
09-20-2012, 09:54 AM
Ja widze fajne wykonanie. Ale na ikonach sie nie znam i w nich nie gustuje. Mysle, ze tu trzeba posluchac rad vikulca naszego, bo ona juz z tym miala do czynienia.
09-20-2012, 12:19 PM
Ikony wyglądają nieziemsko
![]()
09-20-2012, 05:34 PM
Jest nas tu kilka,które nie znamy się na robieniu ikon,ale za królową porad służy Vika-to mistrzyni jeżeli chodzi o ikony.Faktycznie Twoje mają za dużo połysku,a to nie jest to.Dechy super,ale fajnie byłoby je może trochę bardziej postarzyć.Poczytaj,pozaglądaj do innych lepiej poinformowanych bo widzę tu potencjał.
Żyję kolorem
![]() | ||||
|