10-02-2012, 11:53 PM
Ślicznie w tym Twoim wątku i tak kolorowo.Bardzo ładne prace.
Zuzinkowe rzeczy
|
||||
10-02-2012, 11:53 PM
Ślicznie w tym Twoim wątku i tak kolorowo.Bardzo ładne prace.
10-03-2012, 09:07 AM
adne pudełko- bardzo lubię ten motyw taki wdzięczny
nowe miejsce http://fioletowyraj.blogspot.com
wcześniejsze prace :http://fioletowyraj.bloog.pl/
10-03-2012, 10:04 AM
Zdecydowanie bzów, bo maki to serwetka - mam ją
![]()
Moje dekutworki
![]()
10-03-2012, 11:29 AM
Niechby jej się nie spodobało. Ja bym zastanawiała się poważnie nad zmianą teściowej wtedy
![]() Bardzo ładne ![]()
10-03-2012, 10:56 PM
Witam nową koleżankę
![]() Jak na początek to muszę stwierdzić,że nie źle zaczęłaś...przynajmniej jeżeli chodzi o ilość prac.Ja czasami lubię się czepiać szczegółów,ale tym razem zacznę od chwalenia. Świeczki są super. ![]() Szkatułka w fiołki fajna,choć brakuje mi w niej czegoś...ale to dopiero Twoje początki(ja bym pobawiła się z farbkami i porobiła delikatne cienie na wieku).Za to boki bardzo mi się podobają,pomysłowe te kropeczki ![]() Motylki i maczki prześliczne.Masz pomysł na to żeby Twoje prace były różnorodne i kolorowe.Tak trzymaj!!!
Żyję kolorem
![]()
10-04-2012, 11:11 AM
Pozostaje mi tylko przyłączyć się do chwalącego chóru
![]() ![]() A czy ja mogę tak nawiązać i zapytać, jak się robi decou na świecy, w sensie czy to wymaga jakiegoś specjalnego kleju/lakieru? Czy nadają się takie same preparaty jak do drewna? No i czy taką świecę można potem normalnie spalić? ![]()
10-04-2012, 04:06 PM
Wszystko śliczne.. I skrzyneczka i pudełeczka. Bardzo fajny pomysł.. Tylko ten krak i wtym ostatnim niebieskim pudełeczku mi nie pasi... Ale to tak tylko moje skromne zdanie
![]()
10-04-2012, 06:48 PM
hmmm.... Nie wiem czy te postarzające kropki są na pracach, czy na zdjęciach... Bo postarzenia nie pasują do tych motywów - dlatego ten krak na niebieskim nie pasi... Cała reszta bardzo mi się podoba - łącznie z pomysłem na "pomoc" ukochanemu!!!
![]()
Pozdrawiam Zuza
![]()
10-04-2012, 07:33 PM
Powinnaś podziękować swojemu chłopakowi,że pomaga Ci w podpowiadaniu pomysłów na nowe prace.Fajnie to wyszło.
Żyję kolorem
![]() | ||||
|