09-06-2012, 02:22 PM
Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia.. A co do wieszaczków super z chęcią bym je przygarnęła
Więc się nie zniechęcaj.

Przygoda z decu rozpoczęta :)
|
||||
09-06-2012, 02:22 PM
Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia.. A co do wieszaczków super z chęcią bym je przygarnęła
![]() ![]()
09-06-2012, 03:39 PM
Obiecywałam kraka ale niestety nie udało mi się go wykonać
![]() choć popękany lakier (którego mam nadzieję nie będzie widać na zdjęciach) w ostateczności można by nazwać krakiem. Ogólnie z lakierowaniem było dużo problemów, począwszy od mocno zamkniętego słoika, przez który musiałam odłożyć lakierowanie do następnego dnia i prosić silnego mężczyznę w pracy o pomoc w tym otwieraniu, po nakładanie drugiej warstwy innego lakieru, który śmierdział i wywołał u mnie alergię oraz zniszczył pędzel bo rozpuszczalnik na niego nie podziałał ![]() .....na lakierowanie więc jestem chwilowo obrażona i musi się obejść bez porządnego lakierowania ![]()
09-06-2012, 03:44 PM
drugie zdjatko fajowskie - w ogóle ładne te twoje wieszaki. apropos lakieru to jakis poliuretan wybrałaś ? bo lakiery chemiczne tak śmierdzą, wodnych nie czuć i nie niszczą sprzętu malarskiego.
nowe miejsce http://fioletowyraj.blogspot.com
wcześniejsze prace :http://fioletowyraj.bloog.pl/
09-06-2012, 04:17 PM
Oj nie wiem dokładnie co to za lakier, ale widzę że jakiś problemowy
![]() Cieszę się, że podobają Ci się moje wieszaki......bo ja bardzo polubiłam ozdabianie wieszaków ![]() mogą być takie piękne i zawsze są użytkowe ![]()
09-06-2012, 04:52 PM
O tak! Piękne te wieszaczki!! Rób następne, tylko kup lakier akrylowy!!
![]()
Pozdrawiam Zuza
![]()
09-06-2012, 08:59 PM
Wieszaczki super
![]()
09-07-2012, 10:35 AM
Bardzo ladny wieszaczek. Ja moje lakierowalam wodnym i nic sie z nimi nie dzieje.
09-08-2012, 03:35 PM
(09-07-2012, 09:59 PM)Ataner napisał(a): Piękny motyw wybrałaś i cieniowałaś Ataner dokładnie było tak jak piszesz z tymi cieniowaniami ![]() cieniowałam suchymi pastelami i odniosłam wrażenie, że lepiej są widoczne po zastosowaniu na farbę a nie na lakier......ale niestety po lakierowaniu zlazło również z farby ![]() .....a wszystko to dlatego, że chciałabym to zrobić szybko, szybko..... Z tym lakierem to faktycznie nie dopowiedziałam w sklepie, że ma być wodny...powiedziałam jedynie, że ma być szybkoschnący ![]()
09-09-2012, 01:43 PM
malola, dziękuję
![]() jeszcze nigdy nie usłyszałam, że mam potencjał i wyczucie plastyczne......bardzo mnie zmotywowałaś
09-10-2012, 11:09 AM
słodziutkie wieszaczki
![]() ![]() | ||||
|