Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moje dekupażowe już nie początki ;)-str.46
Super bombeczkiSmile
Odpowiedz
Reklama
Rozszalałaś nam się na dobre z tymi cudami bożonarodzeniowymi,ale nie nie przestawaj.W końcu święta są po to żeby się zaskakiwać i dawać sobie radość.A Ty nas rozpieszczasz nowinkami.
Żyję kolorem Angel
Odpowiedz
Cuda Smile Piękne są te bombki,wszystkie!
Tak malownicze i klimatyczne,że już we mnie tęsknota za choinką buzuje, chyba nie wytrzymam i jutro ją ubiorę,a co! Big Grin

Bombki to dla mnie wyższa szkoła jazdy,nie robię,a zresztą po co mam robić,jak mogę w tym czasie na gotowe popatrzeć i podziwiać Big Grin
Odpowiedz
(11-04-2012, 10:02 PM)aniolek2206 napisał(a): Rozszalałaś nam się na dobre z tymi cudami bożonarodzeniowymi,ale nie nie przestawaj.W końcu święta są po to żeby się zaskakiwać i dawać sobie radość.A Ty nas rozpieszczasz nowinkami.

Ja Was rozpieszczam? Moje tworki to malutki pikuś w porównaniu z Waszymi pracami Smile Bombek trochę zrobiłam bo je się szybciutko tworzy wręcz same powstają. Taka robota to dla mnie jak najbardziej bo mnie wymaga lakierowania a ja lubię szybko i natychmiast Tongue
Odpowiedz
Kolejne trzy bombeczki
Na tych chyba zakończe Smile

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
Nikogo nie ma,to ptaszkowe moje! Przecudne są,już je widzę jak pieknie na choince wyglądają Smile
Odpowiedz
Reklama
Ooo. a ktora porwana? Bo niedoprecyzowane, zreszta obie cudne, tak jak mowi bilkis - na choince beda sie prezentowac imponujaca. Musze powiedziec, ze z bombki na bomke jest lepiej, bardzo lepiej bym niegramatycznie sie wyrazila ... nie przestawaj wiec! Smile
Odpowiedz
Ptaszki bardzo mi się podobają. Super.
Odpowiedz
ojejku....jakie te ptasie bombeczki są urocze Smile
Odpowiedz
Świetne te z ptaszkami i pierwszy raz nawet pasta śniegowa mi się podoba!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl