Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 9 głosów - średnia: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moje dekupażowe już nie początki ;)-str.46
Ła, teraz łazienka wygląda jak robiona na zamówienie przez jakiegoś super projektanta Big Grin
"Stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś"
Odpowiedz
Reklama
Farba na pojemnikach nie pęka, zostały one potraktowane najpierw papierem potem primerem i jest Ok.
Zresztą podkładki pod talerze, które wcześniej robiłam też mają się całkiem dobrze.
A tu moje ostatnie "dzieło" Smile    
Odpowiedz
Fajnie wyglądają w komplecieSmile i optymistycznie trąby w góręSmile
Mam ciało osiemnastolatki...Trzymam je w tapczanie...Big Grin
Odpowiedz
śliczny komplecikSmile
Odpowiedz
Im dalej w las tym oliwek więcej...ale w sumie wyszło fajnie.Zastanawiam się tylko dlaczego teściowa nie chciała takie motywu do kuchni tylko do łazienki Huh.
Komplet w słoniki optymistyczny,kolorki takie letnie.I to moja bajka bo trochę afrykańskie.Rolleyes. Ja takie zaprzestałam robić ale Ty dajesz mi motywację żeby do tego wrócić.
Żyję kolorem Angel
Odpowiedz
Bardzo śliczne prace, motywy z tego co widzę dobierasz raczej delikatne, no może oprócz słoni które wyszły bardzo ciekawie. Widzę że kompleciki to Twoja specjalność Smile
Odpowiedz
Reklama
rety, rety! ta łazienka po całości jest.. wow! zajefajna... bardzo mi się podobaja te "niecałościowe" spękania
Odpowiedz
motyw z oliwkami do łazienki przeważył chyba dlatego że szukając serwetki którą mogłabym nakleić na dużą butlę i zarazem pasował by do łazienki była ta właśnie oliwkowa, a potem okazało się że zasłona prysznicowa jest w takie greckie wzory i tak jakoś poszło dalej Smile ale na tym koniec tzn. z oliwkami do łazienki Smile
Może na zdjęciu nie wygląda to tak jak w rzeczywistości Smile
I tak jestem zdziwiona (pozytywnie) że jak na ten mój bardzo krótki staż w decu przeczytałam tyle pozytywnych opinii od Was. Dzięki wielkie.
Jeszcze jedna przemiana starego w "nowe" młynek po liftingu
ale czy udanym oceńcie proszę sami

Odpowiedz
taki prawdziwie 100-letni. Ja bym się chwaliła znajomym,że już czwarte pokolenie w rodzinnym posiadaniu
Odpowiedz
Dostałam fioletową butelkę do "przerobienia" sama w sobie była ładna, podpatrzyłam użycie bibułki z butów i wyszło coś takiego     a do buteleczki lampionik po zużytej świeczce
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl