Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nie samym decu człowiek żyje - frywolnie str. 19
Grażka, ja mam słabość do warkoczy nie wiedzieć czemu. Mitenki zrobiłam w ciągu 3 godzin, szybko poszło, bo na grubych drutach podwójną nitką zrobiłam.
A z szydełkiem się dogadujemy, zabieram ze sobą gdzie się tylko da i dłubięSmile
Odpowiedz
Reklama
Grażynko, no coś TY u mnie decu leży przez te koronkowe dzieła. Ale czekam na dostawę jak tylko przyjdą rzeczy od razu coś wymodzę. I czekam na zamówione meble do stołowego, w domu mam poligon doświadczalny. Wszystko w kartonach, jedynie niteczki na wierzchu, dlatego to szydełko tak męczę.
Odpowiedz
No teraz bombki szydełkowe z Twego linka. I wiesz, tu nie jest już tak prosto jak przy gwiazdkach. Tutaj wzór składa się z 3 części na jedną bombkę.
Odpowiedz
Wow jestem pod wrażeniem i to ogromnym Smile mitenki super Smile z niecierpliwością czekam na bombki Big Grin
Odpowiedz
Rany mamuska. Callisto Ty chyba nie sypiasz wcale. Albo u Ciebie doba ma wiecej godzin niz moja. Cuda czynisz. Za takimi mitenkami wlasnie sie rozgladam. Masz moze wzor na to, to bym mame naciagnelaTongue
Odpowiedz
Nie wiem co Ci tam w gwiazdeczkach nie wyszło, bo wszystkie ładne! Mitenki też super wyszły! Smile
A mówiłam - szydełko jest dobre na wszystko! No, może poza takimi ciemnościami jak dzisiaj... Sad
Pozdrawiam Zuza Smile
Odpowiedz
Reklama
No i już wiem! Ty Wirująca rzeczywiście wirowałaś, ino że z nitką Smile
W tych mitenkach jużem zakochana na zabój jest! Tongue... ale na drutach też nie robię...Sad
Odpowiedz
Oj matulu!Aleś na tym szydełku zaszalała.Takie delikatniutkie to wszystko,że hej.A mitenki..od razu widać,że cieplutkieSmile
Odpowiedz
Dzięki dziewczyny za dobre słowo, zachęcacie mnie do dalszej pracy.Smile

Mery warto wrócić, nawet mnie się udało Tongue Czy w paluszki nie zimno? No cóż... różnie z tym bywa, w srogą zimę nie da się w nich chodzić, paluszki jednak zamarzają.

Shanna linka podam na PW, bo jak chciałam podać, to mnie system skutecznie wywalał. Znajdziesz tam opis jak zrobić mitenki. Moje mają warkocz zrobiony z 6 oczek, na pierwszej jest warkocz lewy, a na drugiej - prawy.

Odpowiedz
Dziekowac, dziekowac. Link juz w ulubionych. Teraz tylko bede marudzic mamie, ze chce takie pod choinke. No moze niekoniecznie dokladnie takie same - juz jej ten warkocz odpuszczeTongue
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl