Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lenarowe prace ;-)
Rumcajs wali na kolana, w zasadzie już sam pomysłSmile panowie z sasiedztwa także. A kto będzie chodził? Wyluzowane laski z jajami mające duży dystans do siebie i do świataSmile
Mam ciało osiemnastolatki...Trzymam je w tapczanie...Big Grin
Odpowiedz
Reklama
ahahaha ale świetne te kolczyki!!Big Grin
Odpowiedz
(03-21-2012, 11:08 PM)wieja84 napisał(a): też rumcajs mi się rzucił od razu w oczy. Kolczyki dobrze wykonane tylko tak się zastanawiam kto w nich będzie chodził? No chyba że ty lubisz taki styl.

Jak mawiali starożytni "o gustach się nie dyskutuje", a kolczyki będzie nosiła moja siostra-krejzolka Shy
To taki powrót do przeszłości.
Do zrobienia mam jeszcze kolczyki z Misiem Uszatkiem, Koralgolem, Reksiem i kto wie, z czym jeszcze Tongue

(03-21-2012, 11:37 PM)bejb90 napisał(a): Rumcajs prześwietny Big Grin U mnie na uczelni organizowane są czasem kiermasze rękodzieła(właśnie próbuje sie zorganizować żeby tym razem też wziąć udział-jeszcze rok temu bym o tym nawet nie pomyślała!!)i takie kolczyki to by poszły jak świeże bułeczki! Pewnie sama bym sie na nie skusiła, tyle że mam mase kolczyków a żadnych nie nosze ;p

Właśnie zaczęłam się zastanawiać, czy nie zacząć sprzedawać kolczyków. Muszę zrobić eksperyment i zorientować się, czy w ogóle będzie zainteresowanie taką biżuterią.
Odpowiedz
Zaparzyłam świeżą kawkę. Zapraszam! Smile

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
Zaproszenie przyjęte. Stolik - rewelacja.
Kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód.
Odpowiedz
Ja też skorzystam, bo przy takim stoliku aż miło wypić Tongue

A Franciszek hrabia Manekin będzie?? Pytam, bo Ceśka żyć nie daje.... Wink
Odpowiedz
Reklama
O Ty zdolna bestio! Wpraszam się Big Grin
If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail
Odpowiedz
ależ kawką zapachniałoBig Grin śliczny stolikSmile
Odpowiedz
To ja jutro rano się zaproszę teraz już trochę późno.Smile Super stolikSmile
Odpowiedz