Liczba postów: 52
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Oj tam, oj tam! A właśnie że ma majtki, ale w praniu! No i co Pańcia na to??? Eeee?
Liczba postów: 52
Reputacja:
0
Taka GWIAZDA jak ona dupki, za przeproszeniem oczywiście, pokazywać nie musi, gdyż ma swoje dublerki!
A o majtkach ecru to Szanowna Shanna nie słyszała???
No i masz babo placek! Viola beczy i odgraża się, że wraca do Francji. Już zaczęła pakować walizkę. Ech, kobiety...
Liczba postów: 699
Reputacja:
3
Chciałabym mieć: herbaciarkę na - jak nazwa wskazuje -wałki i klamerki, wieszaczek i chustecznik. Platonicznie podziwiam: Wioletke i jej buciki oraz listownik na jej miłosną korespondencję. Szafka na klucze i podkładki to nie moje klimaty, ale wykonanie jak najbardziej mi się podoba. Chciałabym zobaczyć: autorkę prac z tymi wałeczkami we włosach rozwieszającą koronkową bieliznę przy pomocy klamerek z koronką. Za resztę mogę zapłacić kartą

.
Kto chce znajdzie sposób, kto nie chce znajdzie powód.
Liczba postów: 1,633
Liczba wątków: 2
Reputacja:
9
Alez ciekawa, burleskowa ta kobieta, profesjonalna w kazdym calu, choc majteczek, nawet ecru, nie dowidze... frywolna taka. tak na powaznie - piekna czern. Podkladki z plamka jednoskladnikowca i przemyslanymi haslami - cudne, po pietach depcze im klucznik - srodek bez zastrzezen, ale kogutki na rogach citu za duze mi sie wydaja. No i chustecznik z szeroka koronka - uwage moja przykuly te dyskretne, ale jakze mocne zadrapania, swietny jest.
Ah, zapomnilabym o klamerkach - boski ksztalt, boski motyw.
Liczba postów: 1,314
Reputacja:
2
dużo różnych prac
ale tak patrzę na tego manekina i myślę sobie że strasznei mnei szkoda iż ten gorset taki gładki że ja bym go uszlachetniła może jakieś złote ornamenty a może spękania a może diamenciki ale to moje zdanie oczywiście