10-24-2012, 07:09 PM
Wiem dziewczyny, że ciężko dojrzeć szczegóły na takich zdjęciach ale ratuję się jak mogę żeby z takim słabym aparatem i aparatem w telefonie przedstawić choć namiastkę prawdziwości moich prac. Gdybym nie zastosowała tych wszystkich filtrów to zdjęcie byłoby strasznie ciemne i mało widoczne ;/ Ogólnie wszystko jest jak najbardziej bliskie prawdziwości, pudełko w żyrafki jest może troszkę bardziej stonowane kolorystycznie i tylko na nim jest bejca, reszta jest malowana farbami.
Rzadko bywam bo niestety nie mam czasu, a chciałabym mieć no i nie wszystko chce się zmieścić w moim małym wynajmowanym pokoiku
Mam w planach kupno aparatu więc możecie się spodziewać lepszych zdjęć! Tylko cierpliwości
A co do motywu orientalnego, jak na razie tylko ten mi się spodobał a przyjaciółka przed urodzinami mówiła jak to bardzo jej się marzy Afryka to jej dałam namiastkę i była zadowolona
Rzadko bywam bo niestety nie mam czasu, a chciałabym mieć no i nie wszystko chce się zmieścić w moim małym wynajmowanym pokoiku

Mam w planach kupno aparatu więc możecie się spodziewać lepszych zdjęć! Tylko cierpliwości

A co do motywu orientalnego, jak na razie tylko ten mi się spodobał a przyjaciółka przed urodzinami mówiła jak to bardzo jej się marzy Afryka to jej dałam namiastkę i była zadowolona