Bazarek-Deco
Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lenarowe prace ;-)
Co prawda kawy nie piję ale co mi tam, Ataner, posuń się deczkoSmile duszeczkoSmile
Mam ciało osiemnastolatki...Trzymam je w tapczanie...Big Grin
Odpowiedz
Reklama
Franek to nawet szykuje dla Ceśki niespodziankę! Zobacz, co leżało na jego komodzie (patrz zał.)!!!!

(03-26-2012, 10:02 PM)vika napisał(a): Ja też skorzystam, bo przy takim stoliku aż miło wypić Tongue

A Franciszek hrabia Manekin będzie?? Pytam, bo Ceśka żyć nie daje.... Wink

Załączone pliki Miniatury

Odpowiedz
No, no... diamenty najlepszym przyjacielem kobiety są... Franek wie, jak przychylność sobie zapewnić Big Grin
Co prawda cyrkonia to nie diament, ale Ceśka na kamieniach się nie zna, będzie wniebowzięta Big GrinBig GrinBig Grin
Nic jej jednak nie powiem, żeby niespodzianki nie psuć...Tongue
Odpowiedz
Vika, masz szczęście, że Franek tego nie słyszał! To jest najprawdziwszy diament i nie ma prawdziwszego - bo od serca!!!
Tongue
Odpowiedz
Dobra, dobra... mówiłam, że się nie zna Big Grin
ale, że on od serca... to faktycznie można przyjąć, że "najprawdziwszy"... TongueTongueTongue
Odpowiedz
Bardzo mi miło, że mogę usłyszeć od Was dobre słowo. Niestety spotkałam się już z opinią, że moje prace są nudne, bez polotu, mało oryginalne, a to podcina trochę skrzydła. Zdaję sobie sprawę, iż może faktycznie daleko im do ideału, gdyż wielu rzeczy jeszcze nie umiem, ale wkładam w nie masę serca. Boję się nawet, że mnie przez te robótki rzuci chłopak, bo ostatnimi czasy dłubię tylko w tym swoim decoupage'u (ustawiłam sobie nawet budzik na 5 rano, żeby móc przed wyjściem do pracy położyć jeszcze jakąś warstewkę lakieru) Tongue
Dziękuję Wam bardzo za wsparcie i motywację Heart
Odpowiedz
Reklama
No cóż... zawistnych nie sieją, sami rosną... Undecided
A Ty rób swoje!
Odpowiedz
Na temat moich prac wypowiadały się "autorytety", za przeproszeniem, ale dziś już się nie martwię ich opinią Smile
Już od dawna myślę o tym, żeby wykonać coś dla swojego mena (wiem, z czego by się najbardziej ucieszył, ale nie ma to nic wspólnego z decoupage'em Tongue). Macie jakieś pomysły? Myślałam o jakiejś skrzyni na pamiątki z wyjazdów w góry (on bardzo lubi sporty zimowe) - mam nawet fajną serwetkę - ale czy facet zbiera w ogóle do skrzyneczki jakieś pamiątki z podróży (hehehe, już to widzę, jak gromadzi do skrzynki kawałek skały, ususzony kwiatek, karnet na Kasprowy Wink)???
Odpowiedz
No kochana, Ty nawet nie wiesz co mogą meny zbierać Big Grin
Mój Najlepszy, na ten przykład Tongue, zbiera od lat wszystkie swoje skypassy - to nawet rozumiem, zapalony narciarz z niego a i skypassy niektóre ładne nawet... ale on zbiera też -uwaga!! - rachunki za ...paliwo! wszystkie ma poukładane w\g dat i gdy tylko rozmowa schodzi na ceny paliwa - obojętnie ile lat wstecz - on WIE! i na dowód wyjmuje odpowiedni papierek, z odpowiednią datą i puchnie z dumy p.t "A nie mówiłem??"
Odpowiedz
Vika uśmiałam się z tych rachunków za paliwoBig Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas
    Forum decoupageforum.pl