11-22-2015, 03:39 PM
Tak, miki są cudne, a jeszcze w łapkach, które potrafią ich używać... Piękne efekty! Większy świecznik najbardziej mi się podoba.
|
Rozmaitości cavi - etujki s.84
|
||||
|
11-22-2015, 03:39 PM
Tak, miki są cudne, a jeszcze w łapkach, które potrafią ich używać... Piękne efekty! Większy świecznik najbardziej mi się podoba.
11-23-2015, 02:51 AM
Byłam oglądałam i wróciłam ponownie, no nie wiem co napisać, tak popaprać ja nie umiem.
Gratulacje ;o)))
11-23-2015, 11:51 AM
Lubię takie ciapanie, podoba mi się
Haniu, dziękuję
Każda rzecz oddzielnie ma mniej kolorów niż tęcza ![]() Wiolu, śliczne dzięki ![]() Marzenko, no właśnie mnie w dużym stopniu te miki pasują grudniowo Nie tylko oczywiście, ale najbardziej.Justynko, potrafią, jak potrafią, uczą się A większy świecznik nie ma nic wspólnego z mikami ![]() Gosiu, bardzo mi miło ![]() Słonko, bardzo dziękuję Na ciemnym lepiej świecą błyskotkotki. Nie czekaj, bierz i maziaj, woski są wdzięczne i łatwe do ścierania, jak coś nie tak, do pewnego momentu oczywiście Malolku, dziękuję ![]() Pasada, fajnie, że Ci się podobają. Papranie nie potrzebuje umienia. Umienia to potrzebują takie cudeńka, jak widziałam u Ciebie (byłam Twoim na blogu i zachwycałam się boxem, komentarz zostawię, jak rozgryzę jak się podpisać jako ja )Renatko, tym bardziej mi miło Szablon fajny, zwłaszcza, że miał fajną cenę, kupiony w Empiku w Złotych Tarasach za całe 7 zł (A4). Dopiero w drodze do domu zorientowałam się, że ma naklejoną cenę z opisem 'papier ryżowy' No i tak zostało, nie chciało mi się uczciwie wracać spod Warszawy. Może jakby to był mały sklepik to bym się poświęciła, ale dla Empiku jakoś nie.Oli, dziękuję Trudno złapać wszystko, swłaszcza w przypadku tego małego świecznika, bo ma dodatkowo szklący na sobie.Mer, dzięki Ciapanie (albo pacianie, jak nazywa to moje dziecko) fajne jest.Muszko, no bo tak jest - stresujące to jest decu z białym tłem (przy dwóch kotach i psie), a na takim to nie widać żadnych paprochów, a jak coś nie tak, to się jeszcze pociapie i zawsze coś wyjdzie ![]() Grażynko, wbrew pozorom nie aż tak bardzo, najwięcej to poszło pracy w to czego nie widać, czyli w mniejszy świecznik. Pod mikami jest sporo pracy, która mi się nie podobała. No, nie reliefy widać A jak będziesz w Warszawie, to zapraszam na oglądanie w realu, zwłaszcza, że od Renatki do mnie rzut beretem A to ostatnie zdanie to się tyczy nie tylko Grażynki oczywiście
11-24-2015, 01:32 AM
Fakt, rozgadałam się
![]() A spojrzałam teraz i wyłapałam literówkę, ale wybaczcie, nie poprawię. Leniwa jestem i nie chce mi się walczyć z nadmiarem emotek, które tam upchałam, więc zostania "swłaszcza"
11-25-2015, 10:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-25-2015, 10:46 PM przez Virgo_777.)
No popatrz, większy bez mik jest..? No suprajsik, nooo! I tak naj-owszy jest
11-26-2015, 01:18 AM
Bez, tam tylko dwie pasty woskowe są z błysków. No i zapomniałam powiedzieć, że to Ty, Justynko, byłaś inspiracją
Obejrzałam ten filmik o którym pisałas po swojej pracy, z pastą żelową i przypomniałam sobie że mam takie ustrojstwo w tubce, kupowane w Lidlu. To wykorzystałam ![]() Znaczy reliefy są kładzione tym przezroczystym.
12-02-2015, 11:11 AM
Na pierwszej ćwiczyłam nową konturówkę z tubki i tak, za blisko ją prowadziłam. Pierwsza to styropian, reszta plastik.
O, właśnie, zapomniałam zaznaczyć, że sopelek jest niedekupażowy
12-02-2015, 11:25 AM
Nie będziesz miała innego wyjścia
To znaczy, oczywiście, jesli chodzi o zobaczenie, bo podziwianie absolutnie nie jest obowiązkowe
| ||||
|
|