![]() |
Raz kozie... pokazuję... - 103 - dla mamy dziewczynek - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Raz kozie... pokazuję... - 103 - dla mamy dziewczynek (/showthread.php?tid=371) |
RE: Raz kozie... pokazuję... - 88 - trzech... - Virgo_777 - 12-30-2015 Wiola, a dlaczemu nie pierwsza..? Thx ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 88 - trzech... - wiolka42 - 12-30-2015 Justynka nie wiem ![]() ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 88 - trzech... - Virgo_777 - 12-30-2015 A, to rozumiem ![]() ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 88 - trzech... - Pasada - 01-03-2016 Fajnie pasują do szerokości półki ;o)) Ta krateczka mi się podoba, taka równiutka i te owale fajne som ;o)) RE: Raz kozie... pokazuję... - 88 - trzech... - Virgo_777 - 01-04-2016 Dziękuję Pasadko ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 88 - trzech... - Virgo_777 - 01-06-2016 Mikołajkowa skrzynia dla Oli (zdjęcia zabrałam od Oli, bo przecież nie pożyczyłam, bo nie oddam ![]() Drewno było dla mnie trudne. Kiepsko wysuszone, po bejcy pękło dno, wnętrze to jakby każda ścianka z innego drewna i bardzo kostropate. Starałąm się , bo przecież to Mikołajki, prezent... A i tak moce dziwne "pomogły" na finiszu ![]() Skrzynia spora, bejcowana. Wierzch z szablonem w narożnikach i tabliczką spękaną. Wnętrze z pasującym (mam nadzieję) motywem. Miało być starawo... RE: Raz kozie... pokazuję... - 91 - Mikołajki - dla Oli - Virgo_777 - 01-06-2016 A na pyndzle pudło może..? Olik, spore jest to na coś tam się zda. A gdzie ta no... ta konstruktywna...? ![]() Gosia, uchwyty to zasługa Dużego. To on wyczaił je w LM, ja miałąm inne w planie. Uchwyty faktycznie pasują do takich wymiarów pudła. Myślę, że bez tych narożnikowych zdobień zbyt pusto by było na wieku. O ile mnie pamięć nie myli to okiem patrząc są mniej wyraźne niż na fotce. A tak wszystko gra..? A ten brąz w rowkach wieka w środku to nie zbyt czekoladowy czasem..? ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 91 - Mikołajki - dla Oli - Virgo_777 - 01-07-2016 Narożniki tą samą farbą malowane co obramowanie ptaszkowego motywu na wieku. To ta sama farba, która jest na wieku szkatułki na nózkach. Takie bardzo stare złoto jakby w zieleń wpadające. Środek jednak nie taki... Dziękuję Duszki ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 91 - Mikołajki - dla Oli - abask - 01-07-2016 Skrzynia super i mnie się podoba. W środku widać jakieś mazaje ale ja wiem z doświadczenia, że zdjęcie nie zawsze pokazuje prawdę. Uchwyty są świetne ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 91 - Mikołajki - dla Oli - wiolka42 - 01-07-2016 Justynka a po co tą obramówkę w środku na wieczku dałaś? Celowo czy z jakiejś potrzeby? W ogóle mi to nie pasuje . Sory. Ja też mam jedną taką pracę którą spitoliłam właśnie czymś takim , ale tylko dlatego że porobiły mi się jakieś żółte zacieki od lakieru. Poza tym praca super. |