![]() |
Raz kozie... pokazuję... - 103 - dla mamy dziewczynek - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Raz kozie... pokazuję... - 103 - dla mamy dziewczynek (/showthread.php?tid=371) |
RE: Raz kozie... pokazuję... - 55 - a jednak... chustecznik - cavi - 02-23-2015 Jak ona tu pasuje, ta koronka... ![]() ![]() (tak się zagapiłam na chustecznik, że sobie pędzel zostawiłam na lakierowanym i mi się ciapa zrobiła) RE: Raz kozie... pokazuję... - 55 - a jednak... chustecznik - malgana - 02-23-2015 Ptaszki piękne. Koronka pasuje. Dołu nie zostawiłabym naturalnego. Ale i tak mi się podoba. Te ptaszki drukowałaś, papier czy serwetka? Ja mam ostatnio fazę na zbieranie serwetkowych ptaszków ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 55 - a jednak... chustecznik - DecouDream - 02-23-2015 Ale śliczny! Bardzo podoba mi się wszystko, zwłaszcza super "góra". Wierzę, że możesz nie przepadać za koronkami, ale dla dobra wszechświata jej użyłaś, bo tak jest cudnie ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 55 - a jednak... chustecznik - wiolka42 - 02-23-2015 Ależ ta koronka jak najbardziej ![]() ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 55 - a jednak... chustecznik - Vika - 02-23-2015 Piękna góra, że o lakierze nie wspomnę ![]() Koronka jak koronka, jednym się podoba, innym nie ![]() Ja bym ją zamoczyła w bejcy (tej z dołu) przed położeniem... RE: Raz kozie... pokazuję... - 55 - a jednak... chustecznik - Shanna - 02-23-2015 Swietnie wybralas motyw. Tez mam tego ryzowca. Mnie spasowal tylko na bombki ![]() Podoba mi sie Twoj chustecznik. I koronka. RE: Raz kozie... pokazuję... - 55 - a jednak... chustecznik - Merilon - 02-23-2015 Ja akurat koronki uwielbiam ![]() ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 55 - a jednak... chustecznik - Zuza - 02-23-2015 Ja tam nie wiem czy lubię koronki, czy nie... Ale tutaj ona pasuje jak najbardziej. Może (jak radzi Vika) powinna być ciut postarzona, ale i tak cudnie jest! ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 55 - a jednak... chustecznik - Virgo_777 - 02-23-2015 Dziękuję Duszki ![]() Koronki przymierzałam do chustecznika różne. Ta najbardziej mi pasowała (że w ogóle jakaś... ![]() Co do koloru bejcy to jest zbyt czerwony i zbyt ciemny. Teraz, gdybym robiła drugi taki custecznik (a potrzebny i przebąkuje sie o trzecim) to dól by był jasnodębowy i wtedy koronka lepiej sie komponuje, a i do motywu ten jasnodębowy lepiej pasuje (chyba). Albo faktyczne złamać kolor koronki bejcą. Pomyślę. Tylko czy pobejcowana nie romaże się? Ta jest zalakierowana, bo ja raczej praktyczny człowiek i pomyślałam o przetarciu z kurzy chociażby... Papier to ryżowiec jak Shannka zauważyła, z ITD - format A4. Ja i koronki... coś podobnego... Mam ich jeszcze trochę... RE: Raz kozie... pokazuję... - 55 - a jednak... chustecznik - Virgo_777 - 02-23-2015 Natabusku, tak, koronka sztuczna, taka dość twarda i gruba. |