![]() |
Raz kozie... pokazuję... - 103 - dla mamy dziewczynek - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Raz kozie... pokazuję... - 103 - dla mamy dziewczynek (/showthread.php?tid=371) |
RE: Raz kozie... pokazuję... 27 - motylowo-złote - DecouDream - 05-25-2014 ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... 27 - motylowo-złote - craftingbydominique - 05-25-2014 Swietne pudlo, na bogato, ja lubie na bogato ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... 27 - motylowo-złote - abask - 05-25-2014 (05-05-2014, 10:15 AM)oli napisał(a): Hanka, a wiesz jak dobrze wygląda na stryszku? :-P haha... lepiej wygląda u mnie w pokoju ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 30 - tematycznie - romantycznie (?) - Virgo_777 - 05-25-2014 Pudełko bejcowane, malowane, oklejane, patynowane, lakierowane... reliefy z masy szpachlowej do drewna, szlifowane, patynowane i lakierowane... Róża powinna zostać bardziej "kostropata". Jest za gładka, bo za mocno ją zeszlifowałam ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 30 - tematycznie - romantycznie (?) - craftingbydominique - 05-25-2014 Ale czadersko wkomponowalas bluszcz z para z samowara. Bardzo fajny, autentycznie ze tak powiem, vintageowy Klimat. Pi eczolowicie wykonczona Praca, brawo! RE: Raz kozie... pokazuję... - 30 - tematycznie - romantycznie (?) - Virgo_777 - 05-25-2014 Kochane moje, to nie transfer to papier ![]() Para z jednego papieru opleciona gałązkami bluszczu wyciętymi z innego papieru ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 30 - tematycznie - romantycznie (?) - DecouDream - 05-25-2014 Fajna szkatułeczka. A ten szablon na bluszczowy relief widziałam w tuluz'ie. Nieźle to skomponowałaś z górą. Bardzo podoba mi się róża, a jak się błyszczy ![]() A jaki to kolor bejcy? RE: Raz kozie... pokazuję... - 30 - tematycznie - romantycznie (?) - Virgo_777 - 05-25-2014 DD z bejcą to nie jest takie oczywiste :/ Na pewno orzech włoski z domieszką czegoś ciemniejszego, ale nie pamiętam czego. Domieszałam odrobinę jednego z dwóch, to był albo palisander, albo teak. Co do błysku, to na chwilę obecną myślę, że Novia bardziej się błyszczy, ale tej też niczego nie brakuje ![]() Chociaż róża półmatem pociągnięta... ![]() RE: Raz kozie... pokazuję... - 30 - tematycznie - romantycznie (?) - wiolka42 - 05-25-2014 Justyś piękne pudełko . Nie wiem jak Ty ten bluszcz tak dopasowałaś - brak mi słów. Jakich papierów używałaś - tak z ciekawości pytam . Te wieko tak fajnie popatynowałaś - super cieniowanie . Relief dodał smaczku . Ciekawe do jakiego kompletu Oli je zabrała. Że też ona zawsze musi być pierwsza. RE: Raz kozie... pokazuję... - 30 - tematycznie - romantycznie (?) - DecouDream - 05-25-2014 (05-25-2014, 10:07 PM)Virgo_777 napisał(a): DD z bejcą to nie jest takie oczywiste :/ Na pewno orzech włoski z domieszką czegoś ciemniejszego, ale nie pamiętam czego. Domieszałam odrobinę jednego z dwóch, to był albo palisander, albo teak.Czyli mieszanka... ![]() dzięki ![]() |