![]() |
Mój zakątek - zakładka - str. 6 - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Mój zakątek - zakładka - str. 6 (/showthread.php?tid=2128) |
RE: Mój zakątek - pierwsze prace: herbaciarka i deska - abask - 08-22-2015 Nie jesteś odosobniona w kładzeniu kraka jednoskładnikowego. Ja go też używałam i nawet bardzo mi się podobał ![]() Jak na początek bardzo fajne prace chociaż błędów się nie ustrzegłaś ( ale uważam to za zupełnie normalne) Dziewczyny już napisały wszystko ![]() Trzymaj tak dalej a będzie coraz lepiej bo człowiek uczy się dzięki praktyce ![]() RE: Mój zakątek - pierwsze prace: herbaciarka i deska - cavi - 08-23-2015 Bardziej podoba mi się deska, mimo zbyt mocnego i rozległego kraka ![]() Ale początki obiecujące, czekam na następne prace ![]() RE: Mój zakątek - pierwsze prace: herbaciarka i deska - Virgo_777 - 08-23-2015 Na desce ładnie wyszedł krak, niestety motyw jest za delikatny i ginie. Ale to już dziewczyny pisały. Co do herbaciarki też już wiesz. Jednak jak na pierwsze prace całkiem dobrze zaczynasz. Próbuj, ciesz się efektami i pokazuj ![]() RE: Mój zakątek - pierwsze prace: herbaciarka i deska - martag90 - 08-23-2015 Co do uwag i rad - dziewczyny już wyłożyły podstawy decou ![]() ![]() ![]() RE: Mój zakątek - przybornik i deska - str. 2 - Tinuviel - 09-20-2015 Dzień dobry, dzień dobry! ![]() Od jakiegoś czasu nic nowego nie wstawiałam, bo ćwiczyłam lakierowanie i szlifowanie. A że mam czas tylko wieczorami to trochę się zeszło ![]() Na pierwszy ogień wstawiam przybornik na długopisy/kredki, który zrobiłam dla mojej chrześnicy Karolinki (jest w 3 klasie szkoły podstawowej i uwielbia różowy kolor). Jak widać ćwiczyłam też trochę transfer ![]() A kolejna praca to znów deska. Uparłam się póki co na jednoskładnikowego kraka. Deska będzie wykorzystana pod kalendarz, dlatego na środku jest trochę wolnego miejsca ![]() RE: Mój zakątek - pierwsze prace: herbaciarka i deska - wiolka42 - 09-20-2015 Iza te kwiatki na przyborniku to tak były poucinane? Czy Ty tak je obcięłaś? Wydaje mi się że ładniej byłoby gdyby zachodziły na drugi bok .Ogólnie to fajny taki wesoły ten przybornik. Druga praca - różany motyw piękny . Tylko dlaczego takie ciemne tło dałaś pod tego kraka? Tych róż tam prawie wcale nie widać . A szkoda ![]() RE: Mój zakątek - pierwsze prace: herbaciarka i deska - Tinuviel - 09-20-2015 Takie ciemne tło, bo koleżanka sobie zażyczyła ciemny fiolet, który będzie jej pasował do kuchni... ![]() ![]() A na przyborniku to tak specjalnie poucinałam. Jak poprzednio prezentowałam herbaciarkę to ktoś pisał, że takie zaginanie motywu zawsze źle wygląda... Ach, przepraszam za zdjęcia. Kiepskiej jakości bo robiłam telefonem. Na przyszłość postaram się już aparatem ![]() RE: Mój zakątek - pierwsze prace: herbaciarka i deska - FutrzaQ - 09-20-2015 Przybornik bardzo czysty mi się podoba ![]() RE: Mój zakątek - pierwsze prace: herbaciarka i deska - b-b - 09-20-2015 Tinuviel przybornik mi się podoba i nawet to ucięcie mi bardzo nie przeszkadza ![]() Deseczka...jeśli się zamawiającej podobała to git ![]() RE: Mój zakątek - pierwsze prace: herbaciarka i deska - cavi - 09-20-2015 Przybornik mi się bardzo podoba, aczkolwiek ja bym jednak kleiła z zaginanymi motywami. Mętlik, raz mówią nie zaginać, innym razem odwrotnie ![]() Deseczka podoba mi się tylko z przodu, fiolet z różyczkami z tyłu jakoś nie bardzo, ale ważne, że się podoba właścicielce ![]() |