![]() |
Już nie pierwsze wypociny Pasady ;o) Torbówka str. 75 - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Już nie pierwsze wypociny Pasady ;o) Torbówka str. 75 (/showthread.php?tid=1824) |
RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Fioletowa odsłona str. 27 - Vika - 09-29-2014 Ja jestem z frakcji fioletolubnych - i jestem na tak!!!! RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Fioletowa odsłona str. 27 - abask - 09-29-2014 Oj, piękne te fiolety. Chociaż to jest kolor, którego nigdy nie lubiłam to na Twoich pracach jest cudny. No to sobie wezmę lampionik ![]() ![]() Wszystko zabieram ![]() RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Fioletowa odsłona str. 27 - Zuza - 09-29-2014 Ja lubię fiolety! Co prawda kiedyś lubiłam bardziej, ale dawny sentyment pozostał ![]() RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Fioletowa odsłona str. 27 - Pasada - 09-30-2014 Wychodzi na to, że muszę rozmnożyć irysową zakładkę ;o)) Natabusku dziękuję ;o) Virgo ![]() Shanna jak zwykle taka mądrótka, oczywiście skorupki bez białej błonki ;o))) Erato ![]() Vikuś ![]() Hanuś słoneczko Ty moje, nie musisz się "podlizywać" i tak Cię lubię ;o))) Zuza wróciłaś z grzybobrania??? masz rację że w realu wygląda inaczej, jak wszystkie te świecące się prace w decou ;o)) RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Fioletowa odsłona str. 27 - abask - 09-30-2014 Ja Ci normalnie nawciskam zaraz ![]() Zaczekaj, zaczekaj do następnego spotkania ![]() RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Fioletowa odsłona str. 27 - Merilon - 09-30-2014 Jeszcze raz oglądam tą szkatułkę i naprawdę super wygląda ten szary szablon na fioletowym tle.... tak się przypadkiem składa że ja sypialnię mam fioletową z szarymi akcentami, no normalnie muszę sobie zrobić też taką, aż się prosi :] RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Fioletowa odsłona str. 27 - Shanna - 09-30-2014 (09-30-2014, 12:28 PM)Pasada napisał(a): Shanna jak zwykle taka mądrótka, oczywiście skorupki bez białej błonki ;o))) Smiej sie, smiej. Mialam kiedys w rekach ksiazke do decu ze spekaniami robionymi wlasnie skorupkami. I slowa nie bylo, zeby te skorupki oczyscic. Bo po co.... RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Fioletowa odsłona str. 27 - apawlaczka - 09-30-2014 U mnie z fioletami to tak średnio, ale w takim wydaniu jak najbardziej jestem na tak. Lubię uczucie jak mnie coś zaintryguje, mam wtedy chęć zgłębić temat. Tak właśnie było w przypadku Twojej przepięknej butelki. Choć ta technika nie jest mi obca, nie poznałam, że to skorupki. Poczytałam i już wiem co i jak, za co Ci bardzo dziękuję. Ogromny plus za przybielenie na koniec, które uwydatniło wypukłości. SUUUUPER!!!! RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Fioletowa odsłona str. 27 - Pasada - 10-01-2014 Wow dziewczyny ja nie jestem taka mądrótka, jam jedynie sprytna naśladowczyni ![]() wypatrzyłam jak jakaś włoszka lub hiszpanka robi w tym stylu butelczynę na YT;o))) a Wy się tu zachwycacie moim "talentem" i pomysłami, aż mi głupio ;o))) Spodobało mi się i pokombinowałam z jakim motywem mogłoby to jakoś współgrać, zwłaszcza że ona tam namachała tymi farbami całkiem mocno. Motyw prawie się w to tło wtopił, ale efekt tego wybielenia mi się bardzo spodobał i spróbowałam po swojemu, a i ten brokat holograficzny stwierdziłam, że przypasi, a że miałam na stanie.... apawlaczko dziękuję, ale chyba na "taaaki" zachwyt nie zasłużyłam Merilon to szare to jest właściwie srebrne, to ten sam typ farby jaki Ci wysłałam (ta resztka złota, o której Ci pisałam, że rozrabiam ją z lakierem ) Haniu ![]() RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Fioletowa odsłona str. 27 - Merilon - 10-01-2014 Tak tak ,ja w sumie wiem że to srebrny, ja też sobie zrobię ze srebrem :] |