![]() |
Już nie pierwsze wypociny Pasady ;o) Torbówka str. 75 - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Już nie pierwsze wypociny Pasady ;o) Torbówka str. 75 (/showthread.php?tid=1824) |
RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) moja praca ze szkolenia str. 25 - Virgo_777 - 09-24-2014 To fakt, takie szkolenie to super sprawa. Praca bardzo ciekawa. I wiesz co, Te Twoje paski oddzielające poszczególne jej segmenty, jak na moje oko, lepiej są dobrane. RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) moja praca ze szkolenia str. 25 - Pasada - 09-25-2014 Dziękuję Virgo ;o)) A teraz mały naprawdę mały lampionik, zrobiony na zamówienie, mój pierwszy ;o))) Wyszedł bardzo słodko-pierdząco różowy na dodatek na bogato, jest tam wszystko ;o))) RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) lampionik str. 26 - wiolka42 - 09-25-2014 Lubię takie słodkości . Zabieram ![]() RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) lampionik str. 26 - Merilon - 09-25-2014 No faktycznie słodki to on jest aż do bólu ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) lampionik str. 26 - abask - 09-25-2014 Bardzo fajny pomysł z tymi serduszkami jako okienka ![]() ![]() RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) lampionik str. 26 - Teśka - 09-25-2014 pomysłowy pomysł z tymi serduszkowymi okienkami słodki, aż za bardzo, ale zamówienie i nie ma zmiłuj się ![]() RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) lampionik str. 26 - DecouDream - 09-25-2014 Słodziak ![]() A ryżowca kleiłaś z której strony? Od wewnątrz? RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) lampionik str. 26 - Virgo_777 - 09-25-2014 No słodki niemożebnie jest. A możesz pokazać ze światłem? (znaczy ze świeczuszką w środku). RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) lampionik str. 26 - Moretti - 09-26-2014 Pierwsze wypociny Pasady? Musisz wypocić więcej takich rzeczy, by było czym oko cieszyć. Dużo przyjemnych rzeczy tu widziałem, ale najbardziej to mnie urzekły : chustecznik z ptakiem oraz skrzyneczka na serwetki - po prostu mówią do mnie ![]() No i "prace ze szkolenia" to dla mnie zupełnie "inny świat", który chciałbym kiedyś poznać ![]() RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) lampionik str. 26 - Pasada - 09-26-2014 Dziękuję za wszelkie miłe słowa ;o)) Decou ryżowca kleiłam na zewnątrz ;o))) Serduszka nakleiłam na klej do decou wycięte z papieru, a po oklejeniu ryżowcem delikatnie wycięłam nożykiem i zamoczyłam wacikiem i zdrapałam mokrą wykałaczką ;o)) Virgo postaram się zrobić to zdjęcie z ogniem ;o) Teraz odsłona fioletowa dla Wioli i Merilonka, bo wiem że lubią bardzo ;o)) 1) Lawendowa skrzyneczka 2) Fioletowy lampion To ta pasta która pęka z crackiem jednoskładnikowym. Po ukończeniu widzę, że zdecydowanie bardziej nadaje się to do ozdoby talerzy niż świeczników, zwłaszcza jak środek obkleisz srebrem by bardziej było widać efekt ;o))) 3) Liliowa butla Wykończona brokatem holograficznym, cholerstwo się zacięło i wyleciało wszystko ;o(( miałam brokat holograficzny ;o((( 4) Zakładka irysowa ;o))) 5) Zakładki z lawendą i bratkami |