![]() |
Już nie pierwsze wypociny Pasady ;o) Torbówka str. 75 - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Już nie pierwsze wypociny Pasady ;o) Torbówka str. 75 (/showthread.php?tid=1824) |
RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Pudło dla nauczycielki str. 22 - Virgo_777 - 07-10-2014 Pamiątka po wsze czasy ![]() Gdybym miała wybierać spomiędzy wierzchu i spodu pudełka, to spód wygrywa w cuglach. A jeszcze zakładka do kompletu... Wierzch i boki jak dla mnie zbyt intensywnie niebieskie, ale jak to często bywa, pewnie w realu nieco inaczej to wygląda. RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Pudło dla nauczycielki str. 22 - Merilon - 07-10-2014 Może i ta biel jest za bardzo kontrastowa ale normalnie ta sówka jest kapitalna, strasznie mi się przez to ta szkatułka podoba ![]() ![]() ![]() RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Pudło dla nauczycielki str. 22 - Shanna - 07-11-2014 Komplecik elegancki. Dobrze ze sowa na wieku a nie pani i klasa. Tak jest lepiej. RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Pudło dla nauczycielki str. 22 - Ginger - 07-14-2014 Bardzo mi się podoba to pudełeczko z sową i zakładka do kompletu.Moje kolory..tym bardziej przyciągają moją uwagę.Jestem na tak :-) RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Pudło dla nauczycielki str. 22 - gerda_w - 07-17-2014 Pani, pamiątkę będzie miała piękną ![]() Mnie, najbardziej ujął.....................spód ![]() ![]() RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Pudło dla nauczycielki str. 22 - asiek_71 - 07-21-2014 Ładny niebieski kolorek, spód rewelacyjny a góra tez niczego sobie-choć wolę spód. Sądzę, że obdarowana tym prezentem nie będzie miała takich dylematów i będzie zachwycona ![]() RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Pudło dla nauczycielki str. 22 - Pasada - 09-08-2014 Oj długo tu nic nie wstawiałam, ale to nie znaczy, że przez całe wakacje się leniłam, co to to nie ;o))) Dziękuję kobietki, za wszelkie komentarze pod szkatułką dla pani nauczycielki ;o) Teraz moja pierwsza butla i od razu mówię, że jakość zdjęć jest bardzo średnia. Zagubił mi się gdzieś akumulatorek i musiałam robić telefonem ;o( Dla Hani w kwiatach, bo tak sobie zażyczyła ;o)) A tu bliższe i dalsze próby uchwycenia tego, że się mieni, bo lakierem ze złotem przeciągnięta. Do tego doszło moje nieudolne pittorico i konturówka. I jeszcze jednej rzeczy się dowiedziałam popełniając tą butelkę, nie radzę sobie ze smarkami na gorąco ;o((( Zepsułam tym sznureczkiem butelkę, próbowałam naprawić i podmalować złotem. Hmm... z bliska widać że to złoto i się mieni, ale z daleka wygląda jak za przeproszeniem "sraczka". Złoto na butelce czy drewnie to nie to samo co złoto na bawełnianym sznureczku, niestety ;o))) Nic to jakoś to przeżyję, mi się będzie cudnie piło winko z takiej butelki ;o))) RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Moja pierwsza butelczyna str. 23 - DecouDream - 09-08-2014 Haniowa butelka świetna. Kwiaty jakby malowane ![]() ![]() "Smarków" się nie dopatrzyłam. Kilka miesięcy temu kupiłam sobie w empiku pistolet na klejenie na gorąco. Leży gdzieś głęboko, kurz go pokrywa, bo i ja nie poradziłam sobie nerwowo z ciągnącymi się i szybko zastygającymi nitkami. Magik wygrał. RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Moja pierwsza butelczyna str. 23 - abask - 09-08-2014 Ulcia.... dziękuję za fotki w ogródku ![]() ![]() Gdzie te gorące smarki? Ja ich nie widzę. A jeśli nie podoba Ci się ten sznureczek to go zamaluj na złoto albo na biało ![]() Mimo Twojego narzekania, butelka wygląda bardzo ładnie ![]() RE: Pierwsze wypociny Pasady ;o) Moja pierwsza butelczyna str. 23 - asiek_71 - 09-08-2014 Pierwsza i proszę jaka udana ![]() ![]() |