![]() |
|
Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61 - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61 (/showthread.php?tid=1441) |
RE: pierwsze kroki.... - asiek_71 - 03-06-2013 Zuza-musisz uzbroic się w cierpliwość i to większą niz przy decu
RE: pierwsze kroki.... - gofira - 03-06-2013 pomysł ze sznurkiem super- odgapiam mogę prawda? skrzynka fajowa RE: pierwsze kroki.... - asiek_71 - 03-07-2013 Gofira-jasne, że możesz-pomysł nie zastrzeżony prawami autorskimi Zrób fotkę co wyczarowałaś przy pomocy sznurka naszego zwykłego
RE: pierwsze kroki.... - Joanka215 - 03-12-2013 Piękne kawowe słoiki, a te zakrętki rewelacja
RE: pierwsze kroki.... - asiek_71 - 03-16-2013 Dzięki Joasiu Zakrętki miały być najpierw naturalne- ale kolor był wg mnie przytłaczał motyw, więc zaczęłam kombinować no i własnie taki efekt wyszedł. Cieszę się, że się podoba i służę "przepisem" na wykonanie![]() Przed zabraniem się za jajca skończyłam pewna butelczynę-jak to często ze mną bywa efekt koncowy powstał po kilku zmianach dokonanych w stosunku do pierwotnych zamysłow Do ideału jej bardzo daleko ale przecież nie wszystko zawsze jest idealne
RE: pierwsze kroki....i będą jaja ale przed nimi butelka na str.12 - Vika - 03-16-2013 Butelka wygląda jak ubrana w letnią, zwiewną sukienkę bez rękawów... Lubię kreatywność, ona zawsze jest u mnie w cenie, a nie - tu naklejony motyw, tu pokrakane i już, kolejna butelka zrobiona... czyli... nudy. A u Ciebie, proszę - sukienka i to mi się bardzo podoba ![]() tylko nie bardzo mi pasuje ten jednoskładnikowiec na alabastrowym ciele butelki, wygląda jak... hmmm... celulit... psuje mi odbiór... może gdyby on był dwuskładnikowy, taki super delikatny jak na porcelanie?? RE: pierwsze kroki....i będą jaja ale przed nimi butelka na str.12 - Shanna - 03-16-2013 Butelka mi sie podoba. Zwlaszcza jej nieregularnosc przy motywie. Guziczki kapitalnie dobrane do koloru motywu. RE: pierwsze kroki....i będą jaja ale przed nimi butelka na str.12 - craftingbydominique - 03-16-2013 Alez to zapiecie guzikowo-sznurkowe jest kapitalne! Jestem na tak dla kolorystyki, kropek, ale na nie dla kraka - to juz o jeden most za daleko tutaj. Calosc - bardzo, bardzo.... RE: pierwsze kroki....i będą jaja ale przed nimi butelka na str.12 - Erato - 03-17-2013 Dla mnie też odrobinkę za dużo naraz - i krak, i kropki, i guziki, wzór i motyw... Ale wiem, że czasem największa sztuka to wiedzieć, kiedy przestać Ogólnie ciekawa, niebanalna praca.
RE: pierwsze kroki....i będą jaja ale przed nimi butelka na str.12 - asiek_71 - 03-18-2013 Dzięki za ocenę i cenne uwagi Nie dorobiłam się jeszcze dwuskładnikowca więc wybaczcie tego nudnego jednoskładnikowca.
|