![]() |
|
Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61 - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61 (/showthread.php?tid=1441) |
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- siała baba mak str.56 - Podróżniczka - 01-22-2014 Cały komplet z makami bardzo ładny. Ja nie widzę gdzie są doklejone kwiaty, więc wyobrażam sobie ile pracy Cię to kosztowało. RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- siała baba mak str.56 - Joanka215 - 01-22-2014 Wszystkie prace piękne, takie staranne i delikatne. Zakochałam się w tej szkatułce beżowo - kremowej
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- siała baba mak str.56 - asiek_71 - 01-22-2014 (01-21-2014, 05:13 PM)DecouDream napisał(a): Lubię tę serwetkę, wczoraj oddałam jedną zakładkę na Dzień Babci z nią właśnie. Przelałam bejcę do słoiczka ale chyba to umbra była ![]() Dziewczątka kochane- potraficie podnieść na duchu-dziękuję Wam za kolejne komentarze, dziękuję, że zaglądacie do mojego minimalistycznego wątku. Faktycznie mogłam pociągnąć bejcą po świecznikach-będzie pomysł do wykorzystania na zaś ![]() Z bydlaka to się uchachałam że hej-uwielbiam czytać komentarze na forum. Teraz kończę kuchenny komplecik z.....LAWENDĄ Lakieruję i lakieruję i mam nadzieję wkrótce skończyć
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- siała baba mak str.56 - Kruszyna - 01-22-2014 prosta i delikatna, ale misterna robota
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- siała baba mak str.56 - z_agatka - 01-22-2014 fajny zestaw wyszedł, ja kiedyś robiłam coś z tą serwetką to mi farbowała straszliwie i się jakoś zniechęciłam do niej. ale u innych bardzo mi się podoba
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- siała baba mak str.56 - asiek_71 - 01-25-2014 (01-22-2014, 11:54 PM)z_agatka napisał(a): fajny zestaw wyszedł, ja kiedyś robiłam coś z tą serwetką to mi farbowała straszliwie i się jakoś zniechęciłam do niej. ale u innych bardzo mi się podoba A bo ten motyw faktycznie jest dość farbujący-trzeba z nim ostrożnie ale polecam do niego wrócić ![]() Ciekawa jestem, czy Czarodziejka, która podarowała mi kiedyś kilka serwetek pozna swoje serwetki?? Miałam 2 małe przyborniki i wyszły z nich przyborniki walutowe - w sumie mogłyby służyć jako przechowywalnia dla zwitków dolarów czy marek Rozmarzyłam się.....![]() sorki, dałam dodaj post a o dodaniu zdjęcia zapomniałam-ot skleroza RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- walutowe co nieco str.58 - Virgo_777 - 01-26-2014 O to to... Ile walut tyle pojemników. Życzę Ci abyś te pojemniczki (i wszelkie następne na inne waluty) na puchy wielkie musiała zamienić ![]() Pojemniczki prościutkie, ale staranne. RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- walutowe co nieco str.58 - abask - 01-26-2014 OOOO!!! ))Ale na bogato )) Super to wygląda )))
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- walutowe co nieco str.58 - Maglia - 01-26-2014 Fajne, bardzo fajne
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- walutowe co nieco str.58 - Joanka215 - 01-27-2014 Oby się szybkom zapełniły oczywiście dolarkami
|