![]() |
|
Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61 - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61 (/showthread.php?tid=1441) |
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- świeczniki minimalistyczne:) str.54 - asiek_71 - 01-19-2014 [quote='jomajka12' pid='99590' dateline='1390150676'] Nie wiem Asiu co cię zaintrygowało i tym samym zaintrygowałaś mnie, co takiego intrygującego jest w moim komentarzu . Sprecyzuj to pliiiz, bo nie będę spała w nocy !Co do połączenia serwetek na beżowym świeczniczku - pięknie ci to wyszło, myślałam, że to jedna serwetka. [/quote żebyś mogła spać spokojnie to zaintrygowałaś mnie pomysłem na stworzenie kratkowo-kropkowych cudeniek do kuchni - a że mam całą pakę tych serwetek więc kto wie, czy nie wykorzystam Twojego pomysłu
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- świeczniki minimalistyczne:) str.54 - abask - 01-19-2014 Wszystkie bardzo ładne ale najbardziej podoba mi się niebieski )
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- świeczniki minimalistyczne:) str.54 - DecouDream - 01-19-2014 Esy floresy rządzą w naszych gustach widzę
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- świeczniki minimalistyczne:) str.54 - jomajka12 - 01-19-2014 No, to mogę spać spokojnie. RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- świeczniki minimalistyczne:) str.54 - Erato - 01-19-2014 Ja do fanklubu niebieskiego Dla przełamania bieli na gorze pomalowałabym na niebiesko wnętrze otworów na świeczki - wtedy spod świeczek wyzierałby tylko cień koloru. Oczywiście odcień musiałby być idealnie umieszany do odcienia niebieskiego z serwetki.
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- świeczniki minimalistyczne:) str.54 - asiek_71 - 01-20-2014 Dziękuję za świecznikowe opinie -nie wiem czy tylko ja tak mam, że czepiam się czasem tych swoich prac-doszukuje się w nich niedoskonałości?Teraz przyszła pora na maki-wdzięczny motyw w mojej ocenie. Szkatułka na górze klejona po całości z doklejaniem pojedynczych maczków, żeby otoczyły całe wieko szkatułki. RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- świeczniki minimalistyczne:) str.54 - wiolka42 - 01-20-2014 Ja nie przepadam za maczkami . Jednak na Twoich pracach wyglądają extra - może dlatego że jest ich dużo . Zazwyczaj maki kojarzą mi się z takim pojedynczym badylkiem . Nie znam tej serwetki więc nie wiem które kwiatki doklejane . Bardzo starannie to wszystko skomponowałaś . Piąteczka .
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- siała baba mak str.56 - Virgo_777 - 01-21-2014 O! I całkiem zgrabnie zasiała. Ładnie skomponowane, oj ładnie. RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- siała baba mak str.56 - jomajka12 - 01-21-2014 Przypuszczam, że maczki doklejałaś na krótszych bokach, bo nie widzę nic co wskazywałoby, że na dłuższych . Pudełeczko śliczne, wiosenno-letnie.Siałaś te maczki, siałaś, aż jeden do Abask doleciał .
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- siała baba mak str.56 - Shanna - 01-21-2014 Komplet bardzo ladny. Minimalizm daje rade Podoba mi sie.
|