![]() |
|
Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61 - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61 (/showthread.php?tid=1441) |
RE: Pierwsze i kolejne kroczki- powrót na forum:) i herbaciarka str.49 - asiek_71 - 01-08-2014 Erato-dokładnie jest tak jak wypatrzyło to Twoje oko-wycinałam czajniczki i naklejałam każdy z osobna. I jak to nakleiłam to trochę mnie drażniło to, że niektóre przebijają się wzajemnie fakturą ale....później sobie powiedziałam, że tak widocznie miało być i tyle. Napis faktycznie na żywo nie jest tak rażąco duży-zdjęcie zrobiłam pod jakimś dziwnym ułożeniu ale zgodzę się z Abaskiem-przynajmniej bez okularów można to przeczytać, a ja mam duuużą wadę wzroku niestety. Tej malizny mojej chyba tez nie pokazywałam więc kontynuuję przystawkę w swoim wątku 3 małymi magnesikami na lodówkę i szkatułką, która spodobała się mojej sąsiadce. RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- 3 maleństwa i szkatułka str.50 - wiolka42 - 01-08-2014 Jakie fajne magnesy . Ja mam taki kwiatek i nie wiedziałam co z nim zrobić . Tobie jak super ten ptaszek wyszedł . Cudny .
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- 3 maleństwa i szkatułka str.50 - Erato - 01-09-2014 Szkatułka bardzo mi sie podoba, taka kremowo-beżowa. Tylko wnętrze trochę... Mało zaskakujące Przy tak stonowanym wierzchu chciałabym zobaczyć w środku coś niespodziewanego ![]() Magnes z ptaszkiem zabieram! RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- 3 maleństwa i szkatułka str.50 - Shanna - 01-09-2014 Magnesy super. Piekny ten serduszkowy. Motyw bardzo ladny. Pudeleczko czyste i staranne, tylko srodek troche niewykonczony wyglada. Ladne kolory. RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- 3 maleństwa i szkatułka str.50 - abask - 01-09-2014 Magnesiki są urocze a skrzyneczka jest śliczna. Bardzo delikatna i czyściutka. Świetny szablon ))
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- 3 maleństwa i szkatułka str.50 - Vika - 01-09-2014 Aż chce się patrzeć na te magnesiki, śliczne ![]() Skrzynka bardzo stonowana, delikatna... dla niej też jestem na tak
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- 3 maleństwa i szkatułka str.50 - DecouDream - 01-09-2014 Magnes serduszkowy cudny! RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- 3 maleństwa i szkatułka str.50 - jomajka12 - 01-09-2014 Magnesiki urocze, radosne. Szkatułka też jest niczego sobie, bardzo ładna kolorystyka. RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- 3 maleństwa i szkatułka str.50 - Virgo_777 - 01-09-2014 Magnesiki superanckie! urocze! Szkatułka subtelna, delikatna. Wnętrze zaskakujące - spodziewałam się "czegoś' a tu... "nic"
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- 3 maleństwa i szkatułka str.50 - asiek_71 - 01-09-2014 dziękuje za opinie-szkatułka miała być właśnie taka grzeczna w środku. Tyle, że jak oglądam Wasze dzieła to moje wydają mi się takie minimalistyczne - ale nowy rok to nowe wyzwania więc podszlifuje warsztat. A na razie nacieszę oczy Waszymi cudeńkami |