Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage!
Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61 - Wersja do druku

+- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl)
+-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75)
+--- Wątek: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61 (/showthread.php?tid=1441)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -chusteczniki str.45 - Zuza - 06-12-2013

Też zapisuję się do fanklubu makowego Smile

Czy Ty te maczki wycinałaś?!?!

RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -chusteczniki str.45 - jomajka12 - 06-12-2013

Proste i ładne. Na 5+.

RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -chusteczniki str.45 - asiek_71 - 06-14-2013

Dzięki kochane za odwiedzanie mojego wątku i oceny oraz uwagi do moich prac. Jestem raczkująca w decu i dla mnie Wasze uwagi są wyjątkowo cenne-przy takich nauczycielkach może za jakiś czas będę robiła takie cudeńka, jakie widzę na Waszych wątkach.
A teraz tak przed weekendem-oczywiście na mojej małopolskiej wsi- 3 słoiczki

RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -takie sobie słoiki str.47 - Erato - 06-14-2013

Słoiki przefajne - bardzo mi się podoba ten lawendowy z lewej na zdjęciu, jakoś wyjątkowo nie lubię tego drugiego motywu lawendowego. A ten środkowy taki wesoły i czyściutki.

RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -takie sobie słoiki str.47 - craftingbydominique - 06-14-2013

Lewicowa lawenda bardzo dobra, czysciejsza od prawicowej, a to jakos mi bardziej punktuje. Trudne sa slocziczki takie, co? Wydawaloby sie, ze szast prast, a troche roboty jest Smile, wiec brawa za wykonanie. Porywam (wtornie, wiem Smile) wiosenny, cytruskowy.

RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -takie sobie słoiki str.47 - Shanna - 06-14-2013

I ja za lewicowa lawenda sie opowiem. Najczystsza, najdelikatniej sie prezentuje.

RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -takie sobie słoiki str.47 - asiek_71 - 06-14-2013

Dzięki za miłe słowaSmile) jak wrócę z mojej wsi-wrzucę zdjęcia lewej lawendy i środkowego z obu stron uchwyconeSmile Lawenda po prawej to chyba była moja druga praca w decu-mam nadzieję, że w porównaniu z późniejszymi słoikami widać prostępSmile). Też jakoś mi wyjątkowo ta lawenda w koszu sie nie widzi jako serwetka-ale wiecie jak to na początku jest-nie ma sie porównania i wszystko wydaje się być ładneSmile) No i ze słoiczkami jest troszkę roboty, zeby zmarszczek nie było - a przede mną 4 lawendowe słoiki na zamówienie....

aaa zapomniałam-
Zuza-przy chustecznikach pytałaś czy maczki wycinałam-kleiłam serwetke po całości-a wycinałam tylko maki ze środkowych obu części-bo mi na tej serwetce tam brakowało maczków więc sobie tak wykombinowałam, żeby okalały cały chustecznikSmile
Grażynko- z tymi spękaniami, o których piszesz cudnie by było, ale czy ja wiem czy ja potrafię???Smile

RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -takie sobie słoiki str.47 - Vika - 06-14-2013

I ja też w partii centrumowej Smile
tak jakoś właśnie środkowy najbardziej mi w oko wpadł...

RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -takie sobie słoiki str.47 - Zuza - 06-17-2013

Ja mało ekstremalna jestem - centrum górą! Smile

RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -takie sobie słoiki str.47 - abask - 06-18-2013

Fajne słoiczki. Szczególnie lawendowe bo ja uwielbiam lawendę i jej zapach Wink