![]() |
Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61 - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61 (/showthread.php?tid=1441) |
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -dinozaury w zbliżeniach str.41 - aniolek2206 - 06-03-2013 asiek_71 widzę że dość mocno wkręciłaś się w te dinozaury.Powiem ci,ze nawet nie źle to wygląda z perspektywy małego człowieka ![]() RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -dinozaury w zbliżeniach str.41 - craftingbydominique - 06-03-2013 no i nareszcie wszystko widac, dupki tez graja, niepotrzebnie sie czepialam, wszystko ladnie skomponowane. obdarowany w siodmym niebie pewnie ![]() RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -dinozaury w zbliżeniach str.41 - jomajka12 - 06-03-2013 Biorąc pod uwagę jak chlupcy bywają zafascynowani dinozaurami przewiduję, ze prezent wzbudzi zachwyt. Mnie też się podoba. RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -dinozaury w zbliżeniach str.41 - asiek_71 - 06-03-2013 Dziękuję kochane za miłe słowa ![]() ![]() aniołku2206-pozwalam, co więcej będę dumna jeżeli zainspirowałam ![]() Dominiko- cieszę się, że w Twojej oceni dupki tych prehistorycznych gadów spasowały, mnie tylko żal tego dinozaura, któremu musiałam urwać głowę w pudełku na kredki-no ale cóż-jakieś straty musiały być ![]() RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -dinozaury w zbliżeniach str.41 - Erato - 06-03-2013 Co tu się dzieje... Rymowanki i prehistoryczne gady (bez dupek) ![]() RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -dinozaury w zbliżeniach str.41 - anika - 06-03-2013 Bardzo ładne prace. Obdarowany pewnie miał uśmiech od ucha do ucha. J słusznie, bo taki kolorowy komplecik może być żródłem zadowolenia i radości. ![]() RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -dinozaury w zbliżeniach str.41 - Shanna - 06-03-2013 A z boku kredkowego pudelka to papier? Fajowo takie gadziny wygladaja ![]() RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -dinozaury w zbliżeniach str.41 - asiek_71 - 06-04-2013 (06-03-2013, 10:14 PM)natabus napisał(a): O matko powiało zgrozą, kompletnie nie mój klimat, no ale to nie mnie ma się podobać. Wykonanie super, gdyby tylko ta głowa uciętą nie była. No ta głowa tez mnie zmartwiła-na szczeście to jest strona wewnętrzna i tylko na okoliczność, gdy znudzi się głowny dinozaur ![]() (06-03-2013, 11:13 PM)Shanna napisał(a): A z boku kredkowego pudelka to papier? Fajowo takie gadziny wygladajaTo wszystko to są wyjęte z netu obrazki- a to z boku to było zdjęcie pewnej taśmy do wykończeń-tylko ją dopasowałam wymiarowo do wysokości pudełka, zlikwidowałam piksele dzieki nauce córci, córcia druknęła na uczelni i tym sposobem był materiał do pracy ![]() RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -dinozaury w zbliżeniach str.41 - asiek_71 - 06-04-2013 Kiedyś były już u mnie deseczki pod kalendarz, ale dorobiłam ich parę więc teraz zbiorowe, deseczkowe zdjęcie ![]() RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu -kalendarzowe deseczki cz.II str.42 - gofira - 06-04-2013 jabuszkowa i pierwsza na górze najbliżej mnie |