![]() |
|
Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61 - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Pierwsze i kolejne kroczki w decu- szkatułka z lewendową nutką str.61 (/showthread.php?tid=1441) |
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu - kwiatuszkowo str.23:) - Joanka215 - 04-11-2013 Dołączam do fanklubu butelki, śliczna, delikatna i taka skomponowana
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu - kwiatuszkowo str.23:) - anika - 04-11-2013 Bardzo lubię ten motyw. Kombinacja na butelce bardzo,bardzo udana.Podoba mi się!
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu - kwiatuszkowo str.23:) - craftingbydominique - 04-11-2013 butelka jest przeswietna, mocne te kwiatuszki, same sie bronia, deseczka powinna miec ciut spokojniejsze przecierki, ale i tak mi sie bardzo podoba. Faktycznie, piekny motyw
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu - kwiatuszkowo str.23:) - abfd - 04-11-2013 I ja jestem za butlą. Deseczka ciut za mocne ma te przecierki. Fajny motyw
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu - kwiatuszkowo str.23:) - apawlaczka - 04-11-2013 piękne prace, butelka delikatna i estetyczna, wspaniale ułożyłaś motyw. RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu - kwiatuszkowo str.23:) - asiek_71 - 04-13-2013 Dziękuję za odwiedziny i za opinie Szczególnie odnosnie deseczki-tez mi się wydawało, ze te przecierki są za mocne w połaczeniu z motywem, ale postanowiłam niczego nie sugerować i sprawdzić, czy moje odczucia są słuszne czy poprostu czepiam się deseczki Deseczka przezywa więc teraz delikatną metamorfozę
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu - kwiatuszkowo str.23:) - asiek_71 - 04-13-2013 Widzisz Mery najfajniejsze w tym naszym "tworzeniu" jest to, że można się nim dzielić z innymi, że często opinie bywają skrajnie odmienne Cieszę się, że Tobie akurat mocne przecierki nie przeszkadzały, choć tak jak pisałam, sama jakos nie mogłam ich później zaakceptować, stąd mała przeróbka deseczki. Mnie się bardzo podoba motyw tej serwetki-zwykłe, delikatne kwiatuszki a tyle radości potrafią sprawić![]() W lawendowych deseczkach, te niby różowe cienie w jednej z nich, na zdjęciu są bardziej różowe niż w rzeczywistości -motyw lawendy miał wg mnie dziwny-jak na lawendę kolor-własnie taki wpadający w róż
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu - kwiatuszkowo str.23:) - Erato - 04-13-2013 No to ja nic nowego nie dodam - butelka śliczna, jasna, delikatna, nie przeładowana, staranna. Deseczka - dla fanek przecierek, ja do nich specjalnie nie należę, wiec deseczkę stawiam - pod butelką
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu - kwiatuszkowo str.23:) - abask - 04-13-2013 Uwielbiam ten motyw ![]() Pięknie wygląda butelczyna
RE: Pierwsze i kolejne kroczki w decu - kwiatuszkowo str.23:) - exaltation - 04-13-2013 chciałabym miec taki komplecik
|