![]() |
|
Rozmaitości cavi - etujki s.84 - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Rozmaitości cavi - etujki s.84 (/showthread.php?tid=2024) |
RE: Rozmaitości cavi - świątecznie s.64 - cavi - 11-12-2015 Dziękuję, Dziewczynki za komentarze Mnie się to złotawe tło na kuli komponuje z całością, ale wiem, że może być kontrowersyjne, jednym się będzie podobać, innym nie ![]() Wiolu, dzięki za poparcie dla kulki Brokat na mokrą konturówkę to fajny efekt, spodobało mi się już dawno, co widać na takiej malutkiej bombeczce sprzed chyba 5 lat, którą wrzuciłam w jednym z pierwszych wpisów (taka czerwona ze złotymi gwiazdkami).A te sopelki akrylowe sa wdzięczne w obróbce, szkoda, że tylko trzy kupiłam. Drugi już prawie skończony, trzeci czeka na pomysł. RE: Rozmaitości cavi - świątecznie s.64 - cavi - 11-12-2015 Dziękuję, Słonko ![]() Następne trzy bombki, tez plastiki, seria ze spękaniami. RE: Rozmaitości cavi - świątecznie s.64 - wiolka42 - 11-12-2015 Karola piękne wszystkie 3 . Na ostatniej te esy floresy klejem z brokatem robiłaś czy czymś innym?
RE: Rozmaitości cavi - świątecznie s.64 i 66 - cavi - 11-12-2015 Wiolu, to tak samo jak poprzednio, konturówka (czarna) i drobny srebrny brokat. Ostatnio również miki sypałam na mokrą konturówkę, też fajnie wygląda. RE: Rozmaitości cavi - świątecznie s.64 i 66 - DecouDream - 11-12-2015 Ale super Tak, wszystkie trzy!
RE: Rozmaitości cavi - świątecznie s.64 i 66 - abask - 11-12-2015 Śliczne bombeczki )Spękań to Wam wszystkim tak kurna zazdraszczam, że aż mnie w środku pali
RE: Rozmaitości cavi - świątecznie s.64 i 66 - Virgo_777 - 11-13-2015 A Cavi, wszystkie trzy jak nic! Kurde, kurde, pięknie Ci powychodziły (całkiem zupełnie pewnie same... ). Hania, jak mnie wyślą na szkolenie do Gdańska to wpadnę do Ciebie i Ci pokażę spękowywanie. Ale wiesz, że to one, znaczy kraczydła, rozdają karty..?
RE: Rozmaitości cavi - świątecznie s.64 i 66 - cavi - 11-13-2015 Deduś, dziękuję ![]() Renatko, też ją lubię ![]() Haniu, też długo zazdraszczałam, w końcu zaczęło wychodzic. Co i jak napisałam u Ciebie w wątku. Dziękuję ![]() Justynko No same. Zwłaszcza kraki to już wiadomo, że wychodzą jak same chcą A reszta to też trochę tak, człowiek zamierza, a wychodzi samo coś tam. Lepiej albo gorzej niż zamierzał ![]() Grażynko, popatrzyłam raz jeszcze i nadstawiam łapki. Należy im się, za bardzo chyba je swędziało do zapełnienia pustego czymś jeszcze. Skłaniam się teraz do tego, że było zostawic pusto... RE: Rozmaitości cavi - świątecznie s.64 i 66 - Tinuviel - 11-13-2015 Piękne! Mnie urzekło serduszko z dzwoneczkami. Szkoda, że zabrane przez Grażynkę ;( Spękań zazdraszczam również! RE: Rozmaitości cavi - świątecznie s.64 i 66 - Pasada - 11-14-2015 Piękne te bombeczki, takie w sam raz nieprzerysowane ;o)) |