![]() |
|
Rozmaitości cavi - etujki s.84 - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Rozmaitości cavi - etujki s.84 (/showthread.php?tid=2024) |
RE: Rozmaitości cavi - bardzo złachana puszka s.54 - cavi - 09-28-2015 Początkowo butla miała być złocona, ale zanim się zabrałam do pracy, odwidziało mi się, zwłaszcza, że kupiłam sobie sole i mnie ssało, żeby wypróbować. Na butli jest więc pasta fluggera, brąz i sól niebieska oraz patyny, głównie brązowa i trochę czarnej. Dookoła pasty konturówka. Miała być stara, okuta piersiówka, prawdę mówiąc najchętniej zrobiłabym bez obrazków gdyby nie konkurs ![]() Dziękuję za głos oddany na moją pracę I dziękuję Wam wszystkim, a przede wszystkim MO, za doskonałą zabawę ![]() Edit: Właśnie sobie uświadomiłam, że to nie flugger, tylko pasta z lidla drobnoziarnista, ta w tubce
RE: Rozmaitości cavi - butla konkursowa s.56 - abask - 09-29-2015 Lubię te Twoje zabawy z patyną. Ja tak nie potrafię. Bardzo fajna butelka i świetna w kolorystyce
RE: Rozmaitości cavi - butla konkursowa s.56 - cavi - 09-29-2015 Dziękuję, Haniu
RE: Rozmaitości cavi - butla konkursowa s.56 - cavi - 09-29-2015 Grażynko, jakbym miała więcej czasu, to pewnie bym się starała dla zmyłki zrobić jakieś czyste decou Dziękuję ![]() Oli, chciałam tych soli mało, bałam się przesadzić. Na wierzchu struktury są dwie warstwy matowego fluggera, ale i tak jakoś tak to błyska. Chciałam matowe mieć na tej części, ale już czasu brakło na dalszą zabawę. Dzięki
RE: Rozmaitości cavi - butla konkursowa s.56 - b-b - 09-29-2015 Za mało bywam na forum bo ja nie rozpoznałam żadnej pracy. Ładniutka butelczyna
RE: Rozmaitości cavi - butla konkursowa s.56 - DecouDream - 09-29-2015 Uwielbiam te zdjęcia z bliska. Butelka jest naprawdę piękna. RE: Rozmaitości cavi - butla konkursowa s.56 - cavi - 09-29-2015 B-b, dziękuję ![]() DD, też lubię takie zdjęcia, niestety teraz zacznie się problem z robieniem takich, bo mój aparat potrzebuje do nich dużo światła. Staruszek ma fajny zoom, ale obiektyw raczej mało jasny. Jak jest pochmurno, muszę już robić z lampą i zoomem, a to już nie to. Chyba, że sobie kupię inny aparat z małym zoomem, za to jasnym obiektywem Bo na lustzrankę z wymienną optyką to na razie nie ma szans.
RE: Rozmaitości cavi - butla konkursowa s.56 - wiolka42 - 09-29-2015 Karola zaczynam zazdrościć Ci talentu . Robisz prace na wysokim poziomie . Widać w nich że to lubisz . Prace nie są zrobione na tak zwany odwal tylko wszystko dopieszczone na cacy . A patyny no cóż tylko mogę tak jak Hania powzdychać .
RE: Rozmaitości cavi - butla konkursowa s.56 - Virgo_777 - 09-29-2015 Dwóch prac byłam pewna. Olika i Twojej. Nawet nie rower to spowodował, a wierzch zakrętki. Piękna jest ona
RE: Rozmaitości cavi - butla konkursowa s.56 - DecouDream - 09-29-2015 muszka napisał(a):Cavi aleś mnie zmyliłaJa też tak myślałam
|