![]() |
|
Moje tworzenie - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Moje tworzenie (/showthread.php?tid=817) |
RE: Moje tworzenie - anulkaa - 01-19-2012 Teraz troszeczke jajeczek,więcej prac w zanadrzu niemam więc podwijam rękawki,a póki co będę podziwiała Wasze prace ![]() RE: Moje tworzenie - Vika - 01-19-2012 Wiesz co anulkaa?? Przykro mi to mówić, ale Ty kochana w jajcarskim konkursie kupowym brać udziału też nie będziesz ![]() ![]() ...za dużo już w tym temacie jajcowym zrobiłaś ![]() ... a jajca cudne robisz... ( w pierwszym jajcu podmalowywałaś różyczki bielą?) Twoje jajca też takie mało wielkanocne, no to mi trochę lżej, że i moje takie wychodzą...
RE: Moje tworzenie - callisto - 01-19-2012 Vikuś dobrze prawisz kochana, ona jest za dobra w jajcarskie klocki A jajca boskie anulka, mało tego jeszcze sama opakowania im robisz, super
RE: Moje tworzenie - Zuza - 01-19-2012 Popieram Viki - te jaja są mistrzowskie! Przy nich moje jajka będą wyglądały jak nieozdobione... RE: Moje tworzenie - anulkaa - 01-19-2012 (01-19-2012, 12:43 PM)vika napisał(a): Wiesz co anulkaa?? Przykro mi to mówić, ale Ty kochana w jajcarskim konkursie kupowym brać udziału też nie będzieszRózyczki podmalowałam bo jakieś takie jałowe były,co do konkursu będziemy kibicować pozostałym.Uwielbiam takie mało wielkanocne,jak nie zdąże ściągnąć dekoracji to będzie całoroczna ![]() ![]() ![]() Callisto,Zuza jestem pewna że w najbliższym czasie to Wy mnie zaskoczycie przepięknymi pracami ![]() ![]()
RE: Moje tworzenie - elila - 01-19-2012 W regulaminie zostało napisane, że zgłoszenia do konkursu od 26 stycznia.... oJ, przepraszam, DO 26 stycznia!!! Ślepota ze mnie. To lecę się zgłosić! RE: Moje tworzenie - anulkaa - 01-20-2012 (01-19-2012, 02:45 PM)grarut napisał(a): Wiesz co Vika, jakoś ciemność widzę jeśli chodzi o te konkursy - panie coś słabo zainteresowane, póki co tylko Ty i Dorotka do pierwszego konkursu wykazałyście zainteresowanie - a tak cisza. Równo stówka wyświetleń i nic zero reakcji. Więc chyba te nasze porywy, żeby rozruszać to forum na nic się zdają Mogę wypowiedzieć się tylko w swoim imieniu,a wiec proszę o troszeczkę czsu aby zaklimatyzować się na forum,lubię konkursy więc jestem na tak ![]() A jednak coś jeszcze wyszperałam ![]() ![]() ![]() RE: Moje tworzenie - Vika - 01-20-2012 Dobrze, że pokazała! Uczciwa dziołcha z niej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty Anulkoo ( ![]() ) toś jeszcze nie zaaklimatyzowana jest???
RE: Moje tworzenie - anulkaa - 01-20-2012 Oczywiście będę zaszczycona chętnie oddam jako nagrodę swą pracę ,no i oczywiście nie biorę udziału w konkursie , jeśli będę miała jeszcze jakieś pytania to się zgłoszę ![]() (01-20-2012, 03:58 PM)vika napisał(a): Dobrze, że pokazała! Uczciwa dziołcha jest No jakoś nie bardzo,albo... o matołek ze mnie i już ![]() :
RE: Moje tworzenie - Vika - 01-20-2012 Ostatecznie możemy odpuścić - mamy ten gest!!! ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby się z nami w kupie bawiła i aklimatyzowała, nie? ![]() ![]() ![]() Z woreczkowego jednak już bym jej nie zwalniała, bo wiesz Grażula jak to jest - dasz palec to rękę chce... he, he, he - z woreczkowego zwolnienia nie ma, bo zaaklimatyzowana i zintegrowana już będzie! ![]() Mam rację?? |