![]() |
|
Cafe MaMa - moja galeria prac - Wersja do druku +- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl) +-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74) +--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75) +--- Wątek: Cafe MaMa - moja galeria prac (/showthread.php?tid=2274) |
RE: Cafe MaMa - moja galeria prac - Virgo_777 - 01-09-2017 Różnorodnie u Ciebie. I dobrze. A to niebieskie z różami..? co to za struktura? A, butelkę zabieram
RE: Cafe MaMa - moja galeria prac - hira - 01-10-2017 kolejne udane prace, dla mnie najfajniejsza butelka. to niebieskie dla mnie wygląda na tło z farby przy pomocy folii? zgadłam? RE: Cafe MaMa - moja galeria prac - Tinuviel - 01-10-2017 Też dumałam nad tym niebieskim W sumie pierwszy raz coś takiego widzę Skrzynka jest pięknie skomponowana Ja wolę stonowane kolory, ale w tej pracy w ogóle mi nie przeszkadzają, bo wszystko gra
RE: Cafe MaMa - moja galeria prac - siwwa - 01-10-2017 Niebieskie to zwykle chusteczki higieniczne tak maziane klejem. Czasem 2-3 warstwy, a w niektorych miejscach tylko jedna jak sie porozwarstwialo przy mazianiu. Potem malowane na niebiesko i pobielane ![]() Troche tego naprodukowalam przez ostatnie 2,5 miesiaca odkad zakochalam sie w decoupage. Wiec jeszcze Was troche pomecze, a potem juz na biezaco bede wrzucac fotki. Dzisiaj herbaciarka. Tak jakos mi osobiscie przypadla do gustu, ze ciezko bylo oddac ;((. Ja na co dzien zajmuje sie paznokciami i ustawilam w saloniku taka mala gablotke bo w domu juz miejsca zaczynalo brakowac. Klientki przychodzily, zawsze tam sobie cos upatrzyly i kupowaly przy okazji. Wiec herbaciarka niestety na dlugo nie zagrzala miejsca w gablotce ![]() RE: Cafe MaMa - moja galeria prac - siwwa - 01-10-2017 Nie zamierzony ) teraz juz odkrecam wtedy to jeszcze tak wszystko na lapu capu bylo robione
RE: Cafe MaMa - moja galeria prac - DecouDream - 01-11-2017 Ileż nowości! Widać Twoją miłość do decou i ten szał pasji Trzymam kciuki za kolejne etapy tworzenia. Super!
RE: Cafe MaMa - moja galeria prac - hira - 01-12-2017 fajna herbaciarka, ja wolę nie przeszklone ale to rzecz gustu RE: Cafe MaMa - moja galeria prac - Virgo_777 - 01-13-2017 No i po herbaciarce to godnam następnych prac! RE: Cafe MaMa - moja galeria prac - siwwa - 01-15-2017 Tak sie zabralam za szlifowanie, ze zakurzylam caly dom )). Szczerze piszac to troche przejelam sie tym szlifowaniem i grzebalam po necie w poszukiwaniu jakiegos opisu kiedy dokladnie to robic. I w sumie to na podstawie tego co wyczytalam sama sobie opracowalam system na koniec poleruje jeszcze troche woskiem do farb kredowych. Mam nadzieje ze to nie gafa ![]() Bardzo sie ciesze, ze podobaja Wam sie moje prace. Fajnie to uslyszec od profesjonalistek, a nie tylko od rodzinki ![]() A dzis dolaczam ciag dalszy staroci. Kolejny stary talerz na owocki Piorniczek I dwie mini skarbonki RE: Cafe MaMa - moja galeria prac - hira - 01-15-2017 znów fajne prace, zabieram ptaszkową skarbonkę
|