Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage!
Moje tworzenie - Wersja do druku

+- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl)
+-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75)
+--- Wątek: Moje tworzenie (/showthread.php?tid=817)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: Moje tworzenie - aniolek2206 - 05-14-2012

Zawsze uważałam,że ta serwetka jest taka sobie(też mam ten motyw i ciężko mi znaleźć dla niego zastosowanie),a tu proszę...powstały takie cudaSmile.Talerzyk śliczny ale buteleczka zdecydowanie bardziej udana.Ja porywam ją dla siebie bo jestem pierwszaTongue.Szkoda że nie zrobiłaś zdjęcia butelki z drugiej strony bo strasznie mnie korci wiedzieć co tam się kryje...Huh

RE: Moje tworzenie - Cheryy - 05-14-2012

też jestem w posiadaniu tej serwetki i nie mam dla niej jeszcze żadnego przeznaczenia ale Tobie wyszło przepięknieSmile

RE: Moje tworzenie - Vika - 05-14-2012

Iwuś - śliczny komplet Smile
podoba mi się osobno talerzyk i osobno butla, i razem w kupie! Rolleyes

RE: Moje tworzenie - Shanna - 05-15-2012

Piekne komplet.
Mam taka sama serwetke i lezy sobie w kartonie, bo nie moglam dla niej znalezc pomysly, a sam motyw mi sie ogromnie podobal.

RE: Moje tworzenie - Myka - 05-15-2012

zakladka jest urocza, a ten komplecik jak malowany Smile

RE: Moje tworzenie - anulkaa - 05-18-2012

Dziękuje za chęć oglądania moich tworków a ponieważ większość z dziewczyn ma ową serwetkę więc cierpliwie poczekam ,na pracki innych Smile
A teraz mały recykling,zakupiłam na bazarku ze starociami taką oto skrzyneczkę ,zapewne po jakimś trunku więc aż mnie łapki korciły coby ją ulepszyć Big GrinBig Grin

RE: Moje tworzenie - Shanna - 05-18-2012

W pierwszej chwili pomyslalam, ze to Ty po jakims trunku ja postanowilas ozdabiacTongue
Dopiero jak powiekszylam fotke zobaczylam, ze to nie Ty po trunku a skrzyneczkaTongue
Piekna jest. Podoba mi sie dobranie kolorow.

RE: Moje tworzenie - anulkaa - 05-18-2012

Big GrinPo trunku to wygląda że pisałam tego posta,ciągle młodego się czepiam że błędy robi a tutaj proszę jaka matka taki synBig GrinBig GrinBlush
Już poprawiam bo wstyd.

RE: Moje tworzenie - aniolek2206 - 05-18-2012

Na zdjęciu widać jakby to była taka duża szkatułka(na 3 przegródki w środku)a nie opakowanie po trunku,ale to najmniej istotne.
natabus napisała,że wzór jest trochę za dużo w stosunku do powierzchni ozdabianej.Niestety muszę się trochę zgodzić z koleżanką...
Motyw wybrałaś przepięknyRolleyes,ale może fajnie byłoby go rozłożyć jakoś na całości.Chociaż ja uwielbiam tego ptaszkaWink,wiosna wokoło i ja się zakochałam w tych świergoczących stworkach.I fajne kropeczki,które gdzieś już widziałam.Ja osobiście boję się robić takich rzeczy na swoich pracach,bo mam wrażenie że to odciąga uwagę od całości kompozycji...a jednak nie.brawoExclamation

RE: Moje tworzenie - Vika - 05-20-2012

Nie zaszkodziłoby, gdyby motyw był odrobinę mniejszy, bo wtedy ptaszek miałby cały ogon Wink
ale i tak bardzo mi się podoba Smile
No i postarzenia mistrzowskie!