Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage!
Lenarowe prace ;-) - Wersja do druku

+- Decoupage - forum dyskusyjne o decoupage! Wszystko do decoupage! (https://www.decoupageforum.pl)
+-- Dział: Galeria naszych prac (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=74)
+--- Dział: Prace decoupage (https://www.decoupageforum.pl/forumdisplay.php?fid=75)
+--- Wątek: Lenarowe prace ;-) (/showthread.php?tid=876)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Lenarowe prace ;-) - Shanna - 02-18-2013

HurtowniaSmile
Podoba mi sieSmile
Naj naj to serducha na kapitalnym wieszakuSmile Potem pudeleczko z klamerkami. Klucznik tez niczego sobie.
Podkladki maja fajne motywy.
A francuskiej dziolchy (mimo, ze fajnie wykonana) nie lubie bo odbija Franka pieknej pannie C. Poza tym ona tancerka chyba ze spalonego teatru czy wlasnie wstala? Juz nie powiem glosno co jej widacTongueTongueTongue
Femme fataleSmile

RE: Lenarowe prace ;-) - lenar - 02-18-2013

Oj tam, oj tam! A właśnie że ma majtki, ale w praniu! No i co Pańcia na to??? Eeee?

RE: Lenarowe prace ;-) - Shanna - 02-18-2013

To chyba kiepsko jej z tego dansowania zarobek idzie, ze ma tylko 1 pare gatkowTongue A jak sobie doopke przeziebi to kto tanczyl bedzie?
TongueTongue

RE: Lenarowe prace ;-) - lenar - 02-18-2013

Taka GWIAZDA jak ona dupki, za przeproszeniem oczywiście, pokazywać nie musi, gdyż ma swoje dublerki!
A o majtkach ecru to Szanowna Shanna nie słyszała???
No i masz babo placek! Viola beczy i odgraża się, że wraca do Francji. Już zaczęła pakować walizkę. Ech, kobiety...

RE: Lenarowe prace ;-) - jomajka12 - 02-18-2013

Chciałabym mieć: herbaciarkę na - jak nazwa wskazuje -wałki i klamerki, wieszaczek i chustecznik. Platonicznie podziwiam: Wioletke i jej buciki oraz listownik na jej miłosną korespondencję. Szafka na klucze i podkładki to nie moje klimaty, ale wykonanie jak najbardziej mi się podoba. Chciałabym zobaczyć: autorkę prac z tymi wałeczkami we włosach rozwieszającą koronkową bieliznę przy pomocy klamerek z koronką. Za resztę mogę zapłacić kartą Wink.

RE: Lenarowe prace ;-) - craftingbydominique - 02-18-2013

Alez ciekawa, burleskowa ta kobieta, profesjonalna w kazdym calu, choc majteczek, nawet ecru, nie dowidze... frywolna taka. tak na powaznie - piekna czern. Podkladki z plamka jednoskladnikowca i przemyslanymi haslami - cudne, po pietach depcze im klucznik - srodek bez zastrzezen, ale kogutki na rogach citu za duze mi sie wydaja. No i chustecznik z szeroka koronka - uwage moja przykuly te dyskretne, ale jakze mocne zadrapania, swietny jest.
Ah, zapomnilabym o klamerkach - boski ksztalt, boski motyw.

RE: Lenarowe prace ;-) - makowababuszka - 02-18-2013

Mnie troszkę razi po oczach, że te róże na manekinie tak "ostro" kanciasto wycięte. Ogólnie zachwycona jestem wszystkimi pracami Smile

RE: Lenarowe prace ;-) - lenar - 02-19-2013

(02-18-2013, 09:55 PM)makowababuszka napisał(a): Mnie troszkę razi po oczach, że te róże na manekinie tak "ostro" kanciasto wycięte. Ogólnie zachwycona jestem wszystkimi pracami Smile

Bo to są róże kanciusie, taka nowa odmiana Shy

(02-18-2013, 08:30 PM)craftingbydominique napisał(a): Alez ciekawa, burleskowa ta kobieta, profesjonalna w kazdym calu, choc majteczek, nawet ecru, nie dowidze... frywolna taka. tak na powaznie - piekna czern. Podkladki z plamka jednoskladnikowca i przemyslanymi haslami - cudne, po pietach depcze im klucznik - srodek bez zastrzezen, ale kogutki na rogach citu za duze mi sie wydaja. No i chustecznik z szeroka koronka - uwage moja przykuly te dyskretne, ale jakze mocne zadrapania, swietny jest.
Ah, zapomnilabym o klamerkach - boski ksztalt, boski motyw.

Koguty należą do farmerskiej bandy, więc nie mogłam ich pominąć, a tymbardziej wymienić na mniejsze! Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego!

RE: Lenarowe prace ;-) - brunetka - 02-19-2013

ożeszty! Ale miałaś pracowity czas - tyle piękności Wink Jestem pod wrażeniem manekina.Jednak moje serce zawojowały podstawki z krową i barankiem Smile

RE: Lenarowe prace ;-) - gofira - 02-20-2013

dużo różnych prac
ale tak patrzę na tego manekina i myślę sobie że strasznei mnei szkoda iż ten gorset taki gładki że ja bym go uszlachetniła może jakieś złote ornamenty a może spękania a może diamenciki ale to moje zdanie oczywiście