Liczba postów: 10,491
Liczba wątków: 24
Reputacja:
8
11-18-2010, 12:21 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-18-2010, 12:24 AM przez grarut.)
No i znalazlam jedyne zdjecie gdzie pojemnosc jest ponizej 500 kilobajtow - no i jakos wlazło - ten komplet to druga rzecz jaką zrobiłam pierwszy robilam herbaciarke ale pojemnosc wielka - ale dziewczyny zglebiam temat - cierpliwosci - wczoraj w nocy powalczylam no i tym samym mam za sobą kolejne ćwiczenia hihi....
Najlepsze rzeczy są w życiu za darmo.
Reputacja:
8
11-18-2010, 01:06 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-16-2011, 12:30 AM przez grarut.)
Reputacja:
8
11-19-2010, 02:49 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-15-2011, 11:22 PM przez grarut.)
Asia napisała:
Fajny komplecik, kraczek na ramce wyszedł pierwsza klasa! Na pudełeczku ładny motyw z różą
Podpowiem Ci byś odkręcała śrubokrętem zapięcia a unikniesz kombinowania z malowaniem dookoła tych miejsc. I pytanko co to jest za rysa na róży?
[/quote]
dzięki Asiu - ale to była moja dokładnie pierwsza praca i nawet nie pomyślalam żeby to poodkręcać
Pozdrawiam Grażka
Liczba postów: 6,399
Liczba wątków: 0
Reputacja:
11
Przegladalam wlasnie Twoja galerie na Picassaweb. Moj faworyt to butelki (ja po prostu uwielbiam butelki), konewka i herbaciarka. Pudelko dla chlopca tez fajne, choc przyznam, ze mnie kluje w oczy pomalowane zapiecie. Prace super. Swietnie wyszedl ci crack. Mnie sie nadal nie udaje.
Reputacja:
8
(11-19-2010, 01:53 PM)Shanna napisał(a): Przegladalam wlasnie Twoja galerie na Picassaweb. Moj faworyt to butelki (ja po prostu uwielbiam butelki), konewka i herbaciarka. Pudelko dla chlopca tez fajne, choc przyznam, ze mnie kluje w oczy pomalowane zapiecie. Prace super. Swietnie wyszedl ci crack. Mnie sie nadal nie udaje.
Hej
Masz racje o te pomalowane zapiecia - ale nawet nie pomyslalam ze to mozna odkrecic - probowalam zmyc ale nie bardzo sie udalo.
Jesli chodzi o kraki - to przekonalam sie ze najlepiej jak dobrze wyschnie. niektore " szkoly" mowia ze powinien byc lekko lepki po przylozeniu palca. Mnie tak nie wyszlo. Dopiero jak dobrze wysechl nakladam gabka farbe i wtedy fajnie wyglada.
Dzieki za dobre slowo
pozdrawiam
Reputacja:
8
(11-19-2010, 06:25 PM)callisto napisał(a): jak widzę udało się wkleić zdjęcia <brawo> i to ile!! Po obejrzeniu prac stwierdzam, że warto było czekać
Prace są ciekawe, najbardziej podoba mi się kanka werther's orginal, świetnie zrobiłaś cieniowanie, mnie nie bardzo ta sztuka wychodzi, ale próbuję dzielnie.
Krak wyszedł pięknie i przecierki
wielkie dzieki Asiu