08-23-2017, 05:19 PM
Widziałam "na żywca" - cudo. I winogronka - też super. Małgoś - podziwiam za cierpliwość i perfekcję.
Nie wszyscy muszą mnie lubić. W końcu nie każdy ma dobry gust..

Moje późniejsze początki-stolik str. 191
|
||||
08-23-2017, 05:19 PM
Widziałam "na żywca" - cudo. I winogronka - też super. Małgoś - podziwiam za cierpliwość i perfekcję.
![]()
Ojoj, Mucha koralikująca!!! Jakie cudne te bransy są!
Zaraz idę zobaczyć co tam sie nie otwiera. Może przy zmianie silnika coś się pokiełbasiło i nie zauważyłyśmy. Edit: prac w innych technikach są trzy strony, ale muszki koralików nie ma, co widać też w Jej profilu. To nie wiem kiedy mogło to zginąć, bo przecież inne wątki, stare bardzo są :-(
Nie krytykuje się tylko tych, którzy nic nie robią
08-23-2017, 11:39 PM
Oli, to są koraliki Natabusa. Idę sprawdzić, czy u mnie się otwierają 2 i 3 strona.
Najlepsze rzeczy są w życiu za darmo.
08-23-2017, 11:43 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-23-2017, 11:43 PM przez grarut.)
U mnie się nie otwierają. Klikam, żeby pokazało wszystkie strony, ale jak klikam na 2, albo 3, to wyskakuje pierwsza
![]()
Najlepsze rzeczy są w życiu za darmo.
08-24-2017, 10:27 AM
No przecież że Natabuska koraliki! Ja w życiu nic tak pięknego nie zrobiłam.
![]()
08-24-2017, 02:19 PM
Dzięki Grażynko za wstawienie zdjęć. Masz u mnie duuuuże piwo.
"Najlepszych rzeczy w życiu nie można dostać za pieniądze." Albert Einstein
03-24-2018, 05:16 PM
Dawno, dawno temu pewna miła czarodziejka przysłała mi 2 wydmuszki strusich jaj z propozycją nie do odrzucenia - 1 jajo dla Ciebie w prezencie, drugie robisz dla mnie. Ojoj upłynęło tyle czasu bo kompletnie nie miałam pomysłu na tak dużą skorupę, a zwykłe naklejanki serwetkowe nie wchodziły w rachubę (bo nie). W końcu jakoś urodził się pomysł na jajo "kamienne". Justynko raz jeszcze serdecznie Ci dziękuję, moja skorupka nabiera "mocy urzędowej". Oto ono - jajo z kamienia
"Najlepszych rzeczy w życiu nie można dostać za pieniądze." Albert Einstein
03-24-2018, 07:08 PM
Pięknie sobie poradziłaś, tak dokładnie, czysto, z rozmysłem i pomysłem.
Znajome wzorki ![]()
Kto ma pasję, żyje podwójnie.
| ||||
|